Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Revenire de senzaţie pentru Ludogoreţ de la 0-2. Fostul dinamovist Mahlangu, în zi mare: gol şi assist. A înscris şi Moţi

VIDEO | Revenire de senzaţie pentru Ludogoreţ de la 0-2. Fostul dinamovist Mahlangu, în zi mare: gol şi assist. A înscris şi Moţi
Comentarii

Ludogoreţ Razgrad, echipa românilor Moţi, Keşeru şi Grigore, s-a impus cu scorul de 3-2 în deplasarea de la Botev Plovdiv, din etapa a 9-a a sezonului regulat din campionatul Bulgariei.

Cu Moţi şi Keşeru pe teren din primul minut, campioana ultimilor şapte ani din Bulgaria a avut un start de coşmar. Yusein şi Nedelev au marcat pentru Botev Plovdiv în prima repriză şi au stabilit scorul pauzei, 2-0.

Moţi a dat semnalul revenirii pentru Ludogoreţ. A marcat din penalti în minutul 58 şi a dus scorul la 2-1, cu prima sa reuşită în campionat din acest sezon. Intrat la pauză, fostul dinamovist Mahlangu a fost decisiv pentru întoarcerea rezultatului. El a marcat golul de 2-2 în minutul 62 şi a pasat decisiv la reuşita lui Marcelinho din minutul 89.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA TOATE GOLURILE

Botev Plovdiv - Ludogoreţ s-a terminat 2-3 şi echipa lui Moţi, Keşeru şi Grigore  a urcat pe locul 3 în clasament, la două puncte de liderul ŢSKA Sofia.

Performanţa celor de la Ludogoreţ vine la doar trei zile după eşecul cu Leverkusen din UEFA Europa League. Atunci, bulgarii au condus ei cu 2-0, doar pentru a pierde în final cu 3-2.

Afla mai multe despre: ludogoretmahlangumoti 

viewscnt
Articole similare