Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Revenirea lui Sânmărtean în Liga 1 se amână. Reacţia lui Claudiu Niculescu: "Crezi că arabii lucrează de 1 decembrie!?"

VIDEO | Revenirea lui Sânmărtean în Liga 1 se amână. Reacţia lui Claudiu Niculescu: "Crezi că arabii lucrează de 1 decembrie!?"

Superliga

Comentarii

Voluntari - CFR Cluj, vineri, de la 20:45, în direct pe Telekom Sport 1.

Lucian Sânmărtean nu va fi pe teren nici în faţa CFR ului. Nu i-a sosit cartea verde iar Claudiu Niculescu face haz de necaz.

"Din Orientul Mijlociu în Romania e greu, trec mări, oceane, poate au trimis alt mijloc de transport. Crezi că arabii lucreaza de 1 decembrie? îsi iau şi ei liber...", a spus Niculescu în conferinţa de presă.

Cu şanse extrem de mici de a mai prinde play-off-ul, FC Voluntari vrea să încheie sezonul pe locul 7. Iar pentru asta are nevoie de victorii în toate partidele care au mai rămas de disputat. Niculescu se încurajează singur.

"Am reuşit împotriva lui Hagi în acest sezon să nu pierd, să nu primim gol în trei meciuri, din păcate prima întâlnire cu Petrescu nu a fost foarte bună, am pierdut la ei, eu personal îmi doresc foarte mult să câştig acest meci", a mai spus Niculescu.

Afla mai multe despre: niculescusanmarteancfr cluj 

viewscnt
Articole similare