Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezultat istoric, în Premier League! Luton Town, avans de trei goluri la pauză. Echipa lui Andrei Radu a revenit eroic

VIDEO | Rezultat istoric, în Premier League! Luton Town, avans de trei goluri la pauză. Echipa lui Andrei Radu a revenit eroic

Premier League

Comentarii

Bournemouth a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-3, echipa Luton Town, într-un meci restant din etapa a 17-a a campionatului Angliei.

Luton Town a condus cu 3-0, prin golurile marcate de Chong ‘9, Ogbene ’31 şi Barkley ‘45+1. Bournemouth a revenit şi s-a impus datorită golurilor lui Solanke ’50, Zabarnyi ’62 şi Semenyo ’64, ’83.

Revenire memorabilă pentru Bournemouth

Pentru a cincea oară în istoria Premier League o echipă a revenit de la 0-3, pentru prima dată după 2003. Echipa la care joacă Andrei Radu, Bournemouth, ocupă locul 13 în clasament, cu 35 de puncte, iar Luton este pe 18, cu 21 de puncte. Lider este Arsenal, care are 64 de puncte.

În etapa viitoare, Luton joacă pe teren propriu împotriva celor de la Nottingham Forest, un meci important pentru două grupări aflate în zona retrogradării.

Bournemouth ar fi trebuit să dispute un meci împotriva celor de la Wolves. Echipa din Midlands va disputa un meci din faza sferturilor de finală ale Cupei Angliei, împotriva formaţiei din Championship, Coventry, în acest weekend.

Astfel, pentru echipa antrenată de Andoni Iraola, următorul meci va avea loc în etapa cu numărul 30, pe teren propriu, împotriva unei alte formaţii din zona ultimelor poziţii, Everton.

Duel dificil pentru Luton Town, în etapa a 30-a

În aceeaşi etapă, Luton se deplasează la Tottenham, pentru un duel pe Tottenham Hotspur Stadium, partidă importantă pentru echipa lui Radu Drăguşin, echipă cu pretenţii la locurile de UEFA Champions League.

Afla mai multe despre: luton townbournemouthandrei radupremier leaguedominic solanke 

viewscnt
Articole similare