Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumate LaLiga. Cât s-a terminat derby-ul basc, Real Sociedad - Athletic Bilbao

VIDEO | Rezumate LaLiga. Cât s-a terminat derby-ul basc, Real Sociedad - Athletic Bilbao

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid a obţinut cea mai clară victorie din acest sezon, după o evoluţie excelentă în meciul cu Betis. Carrasco a deschis scorul cu o execuţie frumoasă. În finalul primei reprize, belgianul a făcut o fază in credibilă, pe care nu a reuşit să o şi finalizeze. În partea a doua, Pezzela şi-a dat autogol cu o execuţie care îi face pe mulţi atacanţi invidioşi.. Joaco Felix a stabilit scorul final, iar atletico e pe patru în La Liga.

Derby-ul basc s-a terminat nedecis, după un final încins. Real Sociedad a deschis sccorul dintr-un penalty făcut de Inigo Martinez, fost jucător al alb-albaştrilor. Isak a transformat de la punctul cu var. Egalarea a venit în prelungiri. Muniain a executat perfect o lovitură liberă şi a stabilit scorul final.

Getafe a avut nevoie de 12 etape pentru a bifa prima victorie în campionat. Învinsa madrilenilor a fost Espanyol. Enes Unal a marcat a doua etapă la rând şi a deschis scorul. Sergi gomez a egalat pentru catalani înainte de pauză. Tot atacantul turc al lui Getafe a avut ultimul cuvânt: Unal a mai punctat o dată şi în partea a doua şi a stabilit scorul final.

Cadiz - Mallorca a fost meciul care a deschis ziua de LaLiga. Oaspeţii au deschis scorul prin Baba, jucător aflat la prima sa reuşită în campionatul Spaniei. Florin Andone a rămas pe bancă, nu şi Negredo, care a reuşit să egaleze în prelungiri, din penalty. Cadiz e prima deasupra liniei retrogradării, Mallorca e la mijlocul ierarhiei.

Afla mai multe despre: rezumatevideolaliga 

viewscnt
Articole similare