Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumate Serie A. Cât s-a terminat derby-ul Juventus - AC Milan

VIDEO | Rezumate Serie A. Cât s-a terminat derby-ul Juventus - AC Milan

Serie A

Comentarii

Primul derby din acest sezon de Serie A, Juventus - Milan s-a terminat nedecis. Morata a dat cel mai rapid gol la un meci dintre cele două echipe din ultimii 25 de ani. Spaniolul a marcat în minutul 4. Milan a egalat prin Ante Rebici, care punctase şi cu Liverpool în Liga Campionilor.

Croatul a avut ocazia să aducă chiar victoria pentru echipa sa, dar a ratat de puţin ţinta. După patru etape de Serie A, Juventus nu are nicio victorie în timp ce Milan este la egalitate de puncte, zece, cu liderul Inter.

A fost o zi nefastă pentru echipele din capitala Italiei. Cu victorii pe linie în primele trei etape, Roma a cedat la Verona după un meci senzaţional. Lorenzo Pellegrini a deschis scorul cu unul dintre golurile sezonului. Gazdele au întors rezultatul după pauză, într-un interval de cinci minute. Barak şi Caprari au înscris în poarta echipei lui Mourinho. Peste alte patru minute, Ilic şi-a trimis mingea în propria poartă şi s-a făcut 2-2. După doar cinci minute, tabela s-a modificat pentru ultima dată: Faraoni a înscris şi a păstrat toate punctele pe Bentegodi.

Lazio şi Cagliari au făcut şi ele un meci spectaculos pe Olimpico. Immobile a marcat primul, chiar înainte de pauză. La 20 de secunde de la reluare, Răzvan Marin, integralist, i-a pasat senzaţional lui Joao Pedro, iar brazilianul a înscris frumos. Pedro a trecut apoi la serviciu: l-a servit pe Keita Balde, care i-a adus pe sarzi în avantaj. Golul de 2-2 a fost cel mai frumos al meciului. Cataldi a salvat punctul pentru Lazio.



Fara Dragusin, ramas pe banca pana la final, Sampdoria a obtinut prima victorie din acest sezon de Serie A. Si a fost cel mai clar succes in deplasare din ultimii trei ani, 3-0 cu Empoli. Caputo a reusit o dubla in poarta fostei sale echipe si nu s-a bucurat dupa goluri. Ultima reusita a meciului a fost si cea mai frumoasa. Candreva a inchis tabela cu un sut se senzatie.

Nou promovata Venezia a pierdut pentru a treia oară în patru etape în Serie A. Bastoni a deschis scorul pentru Spezia cu o execuţie superbă. Ceccaroni a egalat pentru neroverdi, care au sperat că vor scoate un punct. Bourabia le-a adus victoria oaspeţilor în ultimul minut al prelungirilor. A fost un alt gol frumos pentru Spezia, care a bifat primul succes stagional.

Afla mai multe despre: serie avideorezumate 

viewscnt
Articole similare