Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din 2. Bundesliga. Meci superb cu cinci goluri între Kiel şi Stuttgart! Cum s-au încheiat partidele de la vârful clasamentului

VIDEO | Rezumatele zilei din 2. Bundesliga. Meci superb cu cinci goluri între Kiel şi Stuttgart! Cum s-au încheiat partidele de la vârful clasamentului
Comentarii

Rezumatele zilei din 2. Bundesliga.

Hamburg - Bielefeld 0-0

Primele două clasate din Zweite Bundesliga au remizat fără goluri în derby-ul etapei. Leibold a avut cea mai mare ocazie pentru Hamburg în partea a doua. Leibold a lovit însă bara. Kloss, golgheterul la zi al campionatului, a ratat şansa de a aduce victoria Arminiei. Oaspeţii îşi păstrează avansul de şapte puncte în faţa rivalei şi sunt tot mai aproape de Bundesliga. 

Kiel - Stuttgart 3-2 (Iyoha 7, Dehm 78, Lauberbach 79 / Gonzalez 59, Wamangituka 86)

Mare pretendentă la promovare, Stuttgart a câştigat un singur punct în ultimele patru etape. După reluarea Zweite Bundesliga, şvabii au bifat două înfrângeri consecutive, după ce au eşuat şi pe terenul lui Kiel. Iyoha a deschis repede scorul pentru gazde, pe contraatac. În finalul primei reprize, Didavi a luat două galbene în patru minute, iar Stuttgart a rămas în zece. Oaspeţii au egalat în inferioritate, prin Gonzalez, din penalty. Dehm şi Kiel s-ai distrat cu apărarea şvabilor în interval de un minut şi au înscris de două ori, ducând scorul la 3-1. În final a punctat şi Wamagituka, însă Stutgart a plecat cu mâna goală de la Kiel.

Karlsruher - Bochum 0-0

Karlsruhe şi Bochum au remizat şi ele fără goluri. Gazdele au avut cele mai mari ocazii, dar nici Gordon şi nici Vanicek nu au reuşit să puncteze, iar Karlsruhe rămâne pe loc de baraj pentru supravieţuire.

 

Afla mai multe despre: 2.bundesligarezumate 

viewscnt
Articole similare