Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din La Liga! Vallecano - Real Madrid 0-1. Atletico Madrid pare să fi lăsat în urmă perioada neagră din acest an

VIDEO | Rezumatele zilei din La Liga! Vallecano - Real Madrid 0-1. Atletico Madrid pare să fi lăsat în urmă perioada neagră din acest an
Comentarii

Rezumatele zilei din La Liga.

Mallorca - Valencia 0-1

Valencia a câştigat la limită pe terenul celor de la Mallorca, iar Gabriel Paulista a fost eroul liliecilor. Revenit după patru luni de indisponibilitate, fundaşul brazilian a înscris la doar patru minute de la startul partidei. Reuşita sa va candida cu siguranţă la titlul de golul sezonului. Valencia a pus capăt unei serii de şapte partide fără succes în campionat, care se întindea pe două luni.

Getafe - Alaves 2-2

Getafe şi Alaves şi-au împărţit punctele, la capătul unui meci aprig disputat. Cuenca a lăsat-o pe Getafe în inferioritate, după o intrare dură la un adversar, în urma căreia a primit direct cartonaş roşu. Oaspeţii au profitat de omul în plus şi au intrat cu avantaj minim la cabine. Escalante a făcut 1 la 0 în prelungirile primei reprize. Enes Unal a restabilit egalitatea în partea secundă cu o lovitură superbă de cap. Doar un minut a durat bucuria în tabăra lui Getafe. Mendez a readus-o pe Alaves în avantaj. Gazdele au continuat să atace, iar Enes Unal a stabilit scorul final, 2 la 2, cu o execuţie spectaculoasă.

Vallecano - Real Madrid 0-1

Real Madrid a obţinut o nouă victorie în final de meci în La Liga. Lipsa golurilor a fost vina portarilor. Luca Zidane la Vallecano şi Courtois la Real au făcut minuni. Goalkeeperul lui Rayo l-a blocat senzaţional pe Asensio în prima repriză. Belgianul din poarta oaspeţilor a blocat şi el senzaţional în partea a doua, chiar de două ori. Mai întâi s-a opus la execuţia lui Mario Suarez. Apoi, în final, Courtois l-a blocat şi pe Garcia. Imediat, Benzema a înscris pentru a 19-a oară în acest campionat şi le-a adus galacticilor toate punctele.

Atletico Madrid - Celta Vigo 2-0

Atletico Madrid pare să fi lăsat în urmă perioada neagră din acest an, după ce a obţinut a doua victorie în campionat, tot fără gol primit. Eroul lui Simeone a fost fundaşul stânga brazilian Renan Lodi. Acesta a reuşit să înscrie pentru prima dată în carieră două goluri în acelaşi sezon şi a adus trei puncte care o menţin pe Atletico în lupta pentru poziţia a patra din La Liga.

Afla mai multe despre: rezumate la liga 

viewscnt
Articole similare