Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei din Serie A. Inter, aproape campioană! Ştim prima formaţie care a retrogradat! Victorie pentru AC Milan, în ultimul meci al zilei

VIDEO Rezumatele zilei din Serie A. Inter, aproape campioană! Ştim prima formaţie care a retrogradat! Victorie pentru AC Milan, în ultimul meci al zilei

Serie A

Comentarii

Inter Milano poate câştiga duminică oficial titlul de campioană în Serie A

Nimic nu o mai poate opri pe Inter din drumul spre titlu. Nerazzurrii s-au impus la Crotone, dar ultima clasată s-a ţinut bine în prima repriză, când a fost de două ori salvată de bară. Ambii atacanţi ai echipei din Milano au ratat. Lukaku şi Lautaru nu s-au lipit la gol nici în actul secund. A reuşit să marcheze însă Eriksen, cu un şut frumos din afara careului. În prelungiri, Hakimi a stabilit scorul final, Crotone - Inter 0 la 2.

Milan a revenit pe loc de Champions League, cel puţin provizoriu. Diavolii au marcat repede contra lui Benevento. Au desenat superb acţiunea din care Calhanoglu a înscris. Chiar înaintea pauzei, Ibrahimovic a ratat singur cu Montipo. Până la urmă, The Hernandez a risipit emoţiile, după o oră de joc. Fundaşul francez a înscris pentru a cincea oară în acest sezon, iar Milan a învins-o pe Benevento cu 2 la 0. 

Spezia a scos un punct imens la Verona. Gazdele au deschis la numai 30 de secunde după pauză, prin Eddie Salcedo. Ricardo Saponara şi-a salvat echipa de la înfrângere. Fostul mijocaş al lui Milan a marcat imediat după ce a fost introdus pe teren, iar partida s-a încheiat 1 la 1. 

Afla mai multe despre: inter milanorezumate serie a 

viewscnt
Articole similare