Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | România - Germania 85-6. Victorie spectaculoasă a "stejarilor". Aici ai toate fazele importante!

VIDEO | România - Germania 85-6. Victorie spectaculoasă a "stejarilor". Aici ai toate fazele importante!

Rugby

Comentarii

Naţionala României de rugby a învins categoric Germania, scor 85-6, la Cluj Arena, în primul meci retur din Rugby Europe Championship (REC), ce va conta pentru accederea la Cupa Mondială din Japonia - 2019. Partida a fost transmisă în direct pe Telekom Sport 1 şi www.telekomsport.ro

ESEU 13 ROMÂNIA

ESEU 12 ROMÂNIA

ESEU 11 ROMÂNIA

ESEU 10 ROMÂNIA

ESEU 9 ROMÂNIA

ESEU 8 ROMÂNIA

ESEU 7 ROMÂNIA

ESEU 6 ROMÂNIA

ESEU 5 ROMÂNIA

ESEU 4 ROMÂNIA

ESEU 3 ROMÂNIA

ESEU 2 ROMÂNIA

ESEU 1 ROMÂNIA

UPDATE 13:30 Florin Căruceru ne-a adus ultimele informaţii înainte de România - Germania, chiar de la Cluj.

 


În meciul tur, ''Stejarii'' au capitulat, în mod surprinzător, în faţa Germaniei, scor 38-41, dar au reuşit să se impună cu Spania (13-3), cu Rusia (30-10), cu Belgia (33-17) şi cu Georgia (8-7).

România ocupă prima poziţie în Rugby Europe Championship, iar dacă îşi va păstra această poziţie va fi sigură de un loc în Grupa A de la CM 2019.

Dacă vor rata prima poziţie, ”Stejarii” vor mai avea şi alte oportunităţi de a se califica la Mondialul din ”Ţara Soarelui Răsare”. Dacă ratează poziţia care o califică direct, naţionala noastră va fi obligată să se impună în barajul cu ocupanta locului 3, în Pacific Tri-Nations (Samoa) sau să câştige turneul de recalificare, la care vor mai participa o echipa din America, una din Africa şi una din Asia/Oceania. De menţionat este faptul că în cazul în care România s-ar califica la capătul turneului de recalificare, va fi repartizată în Grupa B, alături de actuala campioană a lumii, Noua Zeelandă, şi de Africa de Sud, medaliata cu bronz de la ediţia precedentă a Cupei Mondiale.

Programul naţionalei României:

  • România va juca împotriva Germaniei, la Bucureşti, pe 10 februarie. Pe 18 februarie va evolua în deplasare contra Spaniei, pe 3 şi 10 martie acasă cu Rusia, respectiv Belgia. Ultimul meci urmând să-l susţină în deplasare, la Tbilisi, contra Georgiei, pe 18 martie.

Fără a lua în calcul partidele disputate cu fosta RF Germania, ci doar cele sub titulatura Germania, până în prezent s-au înregistrat 10 întâlniri între cele două naţionale, iar bilanţul este unul echilibrat, câte cinci victorii de fiecare parte.

Afla mai multe despre: rugbynationala românieiromania - germania rugbyrugby europe championshipcupa mondială din japonia,  

viewscnt
Articole similare