Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Roş-albaştrii au început deja să viseze. Budescu: "Suntem buni, chiar putem scrie istorie"

VIDEO | Roş-albaştrii au început deja să viseze. Budescu: "Suntem buni, chiar putem scrie istorie"
Comentarii

Cu maximum de puncte după primele trei meciuri, FCSB e aproape calificată în primăvara europeană. În funcţie şi de celălalt rezultat din grupă, echipa pregătită de Nicolae Dică se poate califica şi cu o remiză în partida cu Hapoel Beer Sheva. Însă, roş-albaştrii nu se mulţumesc doar cu o calificare în 16-imile Europa League.

"Putem scrie istorie pentru acest club, avem jucători tineri, avem jucători valoroşi. Avem cei mai buni jucători din Liga I şi putem obţine rezultate memorabile. Urmează meciul cu Beer Sheva, iar noi trebuie să tratăm meciul foarte serios, chiar dacă avem trei victorii în grupă până acum. Trebuie să câştigăm şi să fim liniştiţi în meciurile următoare" , a declarat Constantin Budescu.

Chiar şi un fost antrenor al marilor rivale din Liga I merge pe mâna roş-albaştrilor.

"FCSB chiar cred că poate să ajungă în sferturile de finală. Depinde foarte mult şi de tragerea la sorţi. Chiar cred că vor juca sferturi de finală. Ei au o echipă foarte bună, dar va depinde foarte mult şi de ce echipe vin din Liga Campionilor. Însă, cu puţin noroc la tragerea la sorţi, FCSB va juca în sferturile de finală" , a spus Ioan Andone pentru telekomsport.ro.

Budescu a vorbit şi despre revenirea lui Alibec în lot. Săptămâna trecută, atacantul roş-albaştrilor a fost reprimit la antrenamente de Nicolae Dică, după ce fusese exclus din lot pentru o ieşire nervoasă la meciul cu FC Voluntari de la jumătatea lunii octombrie.

"Alibec se antrenează bine acum, a fost supărat după acel incident. Sper că am învăţat cu toţii ceva din aceste întâmplări şi că nu se vor mai repeta" , a continuat Budescu.

Afla mai multe despre: budescunicolae dicafcsbsteauaeuropa leaguehapoel beer sheva 

viewscnt
Articole similare