Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Roş-albaştrii şi-au făcut autocritica după meciul cu Lugano: ”Noi am fost mai mult pe lângă ei”

VIDEO | Roş-albaştrii şi-au făcut autocritica după meciul cu Lugano: ”Noi am fost mai mult pe lângă ei”

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a fost învinsă, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1, de echipa elveţiană Lugano, în ultima etapă a grupei G a Ligii Europa. Echipa lui Nicolae Dică încheie grupa pe locul doi, pe prima poziţie terminând Viktoria Plzen, care s-a impus cu 2-0, în deplasare, în faţa echipei Hapoel Beer Sheva. Plzen şi FCSB sunt calificate în 16-imile competiţiei.

”Din păcate din nou nu am primit penalty, probabil că dacă primeam acolo am fi putut  întoarce rezultatul. Dacă arbitru le permite numai lor să intre mai agresiv, nu poţi să-i faci jocul, noi astăzi am fost mai mult pe lângă ei, nu am fost destul de agresivi pe cât trebuia.

Ne-am gândit că nu vrem să pierdem primul loc, dar uite că s-a întâmplat, acum nu ne rămâne decât să sperăm că vom avea noroc la extragerea la sorţi. Eu îmi doresc un adversar accesibil, nu ştiu toate echipele, dar cu siguranţă nu-mi le doresc pe alea din Champions League.

Am avut primă la fiecare meci, dar din păcate în această seară nu am luat-o”, a declarat Florin Tănase la Telekom Sport.

Dragoş Nedelcu a declarat şi el: ”Nu arbitrul ne-a făcut pe noi să avem o asemenea evoluţie. Atât eu cât şi echipa ne reproşăm începutul de meci. Este un sentiment foarte urât, pentru că am avut trei victorii şi ne-am luat elan. Au venit cele două înfrângeri şi am dat cu piciorul celor trei victorii. Nu contează dacă patronul dezvăluit echipa cu o zi înainte de meci, noi trebuie să ne facem treaba”.

Afla mai multe despre: europa leaguetanasenedelcufcsb,  

viewscnt
Articole similare