Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rugămintea lui Mutu pentru Miriuţă: "Te rog, Vasile, te rog!"

VIDEO | Rugămintea lui Mutu pentru Miriuţă: "Te rog, Vasile, te rog!"

Fotbal intern

Comentarii

Directorul general al lui Dinamo, Adrian Mutu, a dezvăluit obiectivele pe care le va avea Vasile Miriuţă pe banca echipei.

"La mine e al şaselea derby, am patru victorii şi o înfrângere, aşa că Vasile, te rog frumos, fă cinci victorii şi o înfrângere. Pentru că vreau să rămân doar cu o înfrângere. Este meciul meciurilor, pe care îl aşteptăm cu toţii, nu numai noi, dinamoviştii, dar cred că toţi iubitorii de fotbal din România. Fac un apel către toţi dinamoviştii să vină mâine la stadion, aşa cum au făcut-o tot timpul, să fie alături de echipă, să o împingă de la spate. Avem nevoie, suntem într-o perioadă puţin tulbure. Sper să se limpezească şi ca mâine să obţinem cele trei puncte", a spus Mutu.

Directorul general al dinamoviştilor a dezvăluit şi obiectivele pe care le are Miriuţă: "Obiectiv secundar este intrarea în play-off şi cel principal să lupte la câştigarea campionatului. Ne-a impresionat foarte mult parcursul lui la CFR, ce a făcut anul trecut la CFR a fost extraordinar. Sper ca de mâine să înceapă acelaşi parcurs, poate mai bun, să se termine prin câştigarea campionatului şi la noi".

Afla mai multe despre: adrian mutufcsbvasile miriutasteauaunicul derbyarena nationaladinamovisti 

viewscnt
Articole similare