Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rusescu, replică pentru Dică, după ce fostul antrenor al FCSB-ului i-a acuzat pe jucători de lipsă de motivaţie: "Aşa a spus?"

VIDEO | Rusescu, replică pentru Dică, după ce fostul antrenor al FCSB-ului i-a acuzat pe jucători de lipsă de motivaţie: "Aşa a spus?"

Fotbal intern

Comentarii

Atacantul FCSB-ului, Raul Rusescu, susţine că lui şi coechipierilor săi nu le lipseşte motivaţia, aşa cum fostul antrenor al vicecampioanei, Nicolae Dică, a acuzat în repetate rânduri.

"Treaba lui dacă el a vorbit despre motivaţie. S-au pierdut pentru că nu s-au câştigat meciuri. Motivaţia este un factor important, a fost, este şi va fi în continuare. S-au pierdut meciuri, dar nu trebuie să ne ascundem după faptul că nu a existat motivaţie", a spus Raul Rusescu.

FCSB a remizat, miercuri, scor 1-1, cu Dinamo Kiev, într-un meci amical, iar vicecampioana en titre a încheiat stagiul de pregătire din Spania fără victorie. 0-0 cu Lucerna şi 2-2 cu Shanghai Shenhua au fost celelalte două rezultate obţinute de echipa lui Teja.

"Au fost două săptămâni foarte bune, două săptămâni în care am muncit, ne-am antrenat. Am avut trei meciuri cu adversari buni, în care am jucat fotbal, am avut ocazii, eu sunt mulţumit de ceea ce am făcut până acum şi lucrurile arată bine. Cred că ne adaptăm din ce în ce mai bine la ce vrea de la noi", a mai spus Rusescu.

Cât despre situaţia lui Harlem Gnohere, Rusescu a afirmat: "Eu ştiu că este accidentat, restul nu ştiu, dacă are sau nu ofertă. E o situaţie destul de ingrată, pentru că nu îmi place ca un coleg al meu să fie accidentat. Pentru mine e un lucru bun că lucrurile se mişcă pe drumul cel bun".

Rusescu a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu noul antrenor: "Mă bucur că îi place ceea ce fac eu, cum mă antrenez. E un lucru bun, motivaţia pentru mine n-o să dispară niciodată. Mi-a transmis acelaşi mesaj pe care l-a transmis tuturor".

Afla mai multe despre: rusescu 

viewscnt
Articole similare