Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | S-a filmat din nou în timp ce se joacă CS:GO. Imaginile au fost publicate pe o reţea de socializare!

VIDEO | S-a filmat din nou în timp ce se joacă CS:GO. Imaginile au fost publicate pe o reţea de socializare!
Comentarii

PSG are meci în deplasare cu Strasbourg sâmbătă seara, de la ora 18:00, iar Neymar a avut o zi extrem de relaxantă înainte de această confruntare.

Fotbalistul a stat câteva ore bune pe calculator şi s-a jucat Counter Strike, unul din cele mai populare jocuri online la această oră. Brazilianul a postat un video pe Instagram în care îşi arată skill-urile. Neymar a reuşit câteva ”execuţii” spectaculoase, demonstrând că se pricepe şi la jocurile pe calculator, nu numai la fotbal. Nu este prima oară când Neymar postează imagini cu jocul său preferat. A mai făcut-o şi la începutul toamnei.

VEZI VIDEO AICI

Denis Alibec este şi el un împătimit al jocului CS:GO, însă a primit interzis de la patronul Gigi Becali să se mai joace. Probabil, dacă atacantul FCSB ar fi postat pe Facebook, ori Instagram ceea ce publicat Neymar, ar fi avut mari probleme. În schimb, brazilianul n-are de ce să-şi facă griji, fiind unul dintre cei mai privilegiaţi jucători de pe planetă. Nasser Al-Khelaifi, patronul PSG, n-are nicio obiecţie la ceea ce face Neymar în timpul său liber.

Afla mai multe despre: alibeccs goneymarpatrongigi becalipsgfcsb 

viewscnt
Articole similare