Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sancţiuni dure pentru Trică şi Cioinac după ”circul” de la Dinamo - CSM Iaşi! Amendaţi şi suspendaţi!

VIDEO | Sancţiuni dure pentru Trică şi Cioinac după ”circul” de la Dinamo - CSM Iaşi! Amendaţi şi suspendaţi!

Fotbal intern

Comentarii

Meciul Dinamo - CSM Iaşi 2-0 a fost unul extrem de tensionat. Cioinac de la moldoveni a fost eliminat de arbitrul Sebastian Colţescu după un penalty acordat gazdelor. Nu faultul a fost motivul ”roşului”, ci cuvintele grele aruncate la adresa centralului!

Asta a notat Colţescu în raportul de meci transmis la FRF: "În momentul în care i-am dat cartonaşul galben jucătorului Mihalache, Ionuţ Cioinac a început să ţipe pe teren «Hai, bă, să sărim toţi pe el să vedem dacă ne dă galben la toţi!». În acel moment i-am dat cartonaşul galben jucătorului de la Iaşi, iar el a început să-mi adreseze cuvinte jignitoare:

«Băi nesimţitule, băi jegosule, ce faci tu, bă, aici?». Atunci l-am eliminat, dar a refuzat să părăsească terenul, continuând să înjure şi să ameninţe. După ce i-am indicat de mai multe ori să părăsească terenul, am ridicat mâna arătând trei minute în care trebuie să iasă de pe suprafaţa de joc", scrie în raportul fluieraşului craiovean.

Acesta n-a fost singurul incident al meciului. Supărat că arbitrul a eliminat doi jucători de la Iaşi, ”secundul” Eugen Trică a traversat terenul în timpul meciului şi s-a dus la vestiare.

Comisia de Disciplină a analizat toate imaginile din Ştefan cel Mare şi a decis următoarele:

- jucătorul Ionuţ Cioinac a primit patru etape de suspendare şi a fost amendat cu 5.000 de lei,
- secundul Trică a fost suspendat trei meciuri şi e obligat să plătească 4.000 de lei.

Pe Telekom Sport ai tot fotbalul european! Gratis! Fii în primii 5000 şi ai acces timp de 3 zile pe platforma Telekom TV, să te bucuri de tot

Afla mai multe despre: cioinactricaeliminareiasidinamo 

viewscnt
Articole similare