Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Săptămână perfectă! Milan, victorii identice în Europa League şi Serie A. Ratare mare a lui Bonaventura contra lui Chievo

VIDEO | Săptămână perfectă! Milan, victorii identice în Europa League şi Serie A. Ratare mare a lui Bonaventura contra lui Chievo

Serie A

Comentarii

Milan a bătut-o pe Chievo cu 3-1, în etapa a 8-a din Serie A, într-o partidă care nu i-a ridicat probleme echipei lui Gennaro Gattuso. Tot pe San Siro, milanezii câştigau joi seară, cu acelaşi scor duelul cu Olympiacos, din Europa League.

Dacă împotriva grecilor de la Olympiacos, Cutrone a reuşit o dublă şi a decis victoria rossonerilor, astăzi a venit rândul lui Higuain să contribuie la un alt succes al lui Milan. Tot o dublă a reuşit şi argentinianul, împotriva lui Chievo şi după succesul cu 3-1 milanezii au ajuns în prima jumătate a clasamentului din Serie A.

Sunt acum pe 10 şi dacă vor câştiga şi restanţa cu Genoa vor ajunge foarte aproape de podium. Contra lui Chievo al treilea gol al gazdelor a fost reuşit de Bonaventura în minutul 56 al meciului contra lui Chievo, în timp ce echipa din Verona a reulşit singurul gol prin Pelissier. Galben-albaştri rămân ultimii şi sunt în continuare la cota -1 în clasament. 

 

Afla mai multe despre: milanchievohiguain 

viewscnt
Articole similare