Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal în Grecia! Fatih Terim l-a înjurat pe Răzvan Lucescu. De la ce a izbucnit conflictul

VIDEO | Scandal în Grecia! Fatih Terim l-a înjurat pe Răzvan Lucescu. De la ce a izbucnit conflictul
Comentarii

Fatih Terim (70 de ani), managerul celor de la Panathinaikos, l-a înjurat pe Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic, în a doua repriză a meciului dintre cele două echipe de tradiţie din Grecia.

Conflictul dintre cei doi tehnicieni a izbucnit după golul de 2-1, marcat de bulgarul Despodov pentru PAOK, în minutul 56. Terim a fost surprins de camere cum îl înjură în limba turcă pe Răzvan Lucescu, după golul echipei antrenate de technicianul român.

VIDEO | Momentul în care Fatih Terim îl înjură pe Răzvan Lucescu

 

 

"Nenorocitul dracului", a spus Terim în timp ce se uita spre Răzvan Lucescu. Poliţia a fost nevoită să intervină să calmeze ambele tabere.

După golul lui Despodov şi rezolvarea incidentelor dintre cele două echipe, restul partide s-a desfăşurat fără alte evenimente notabile, astfel, PAOK s-a impus cu scorul de 2-1 şi urcă pe poziţia de lider în campionatul Greciei. PAOK a acumulat 47 de puncte după 20 de etape şi este la două puncte în faţa celor de la AEK Atena.

La finalul meciului, în ciuda acestei victorii, Răzvan Lucescu a avut o reacţie nervoasă şi a ”tunat” la adresa arbitrajului, considerând că PAOK a avut de întruntat pe teren nu doar echipa adversă, ci şi arbitrul.

”Adevărul este că am ratat nişte ocazii, asta se poate întâmpla. Nu are nicio legătură cu faptul că a fost un derby. Ne-am creat mai multe ocazii împotriva unei echipe bune. Important este că am câştigat un meci nu doar împotriva unei echipe, ci împotriva unui arbitru”, a declarat Lucescu, potrivit sport.24.gr.

 

Afla mai multe despre: razvan lucescupaokfatih terimpanathinaikos 

viewscnt
Articole similare