Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal uriaş la PSG. Neymar şi Cavani s-au certat din nou pe teren

VIDEO | Scandal uriaş la PSG. Neymar şi Cavani s-au certat din nou pe teren
Comentarii

PSG s-a impus cu emoţii în meciul cu Lyon, derby-ul etapei a şasea din Ligue 1. În ciuda parcursului perfect, victorii pe linie, atmosfera din lotul echipei lui Unai Emery nu e tocmai bună.

Golurile victoriei cu Lyon au fost, de fapt, autogoluri. Marcelo şi Morel au marcat în propria poartă în ultimele 15 minute ale partidei. Însă, chiar dacă PSG are victorii pe linie în primele şase etape din Ligue 1, atmosfera nu e aşa cum ne aşteptam cu toţii în lotul lui Unai Emery.

La scorul de 1-0, Cavani şi Neymar au avut o scurtă discuţie contradictorie pentru executarea unei lovituri de pedeapsă. Între cei doi s-a implicat şi Dani Alves (VIDEO AICI). Până la urmă, brazilienii nu s-au înţeles cu atacantul uruguayan şi l-au lăsat să bată penalty-ul. Însă, Cavani a ratat de la 11 metri. 

Incidentul de aseară vine la nicio o lună de la ultima discuţie aprinsă dintre cei doi. Pe 25 august, la meciul câştigat de PSG cu Saint Etienne, Cavani şi Neymar s-au certat tot pentru executarea unui penalty (VIDEO AICI). Tot uruguayanul a avut câştig de cauză, însă, spre deosebire de partida cu Lyon, atunci n-a ratat şi a deschis scorul. PSG s-a impus, până la urmă, cu 3-0.

Afla mai multe despre: cavanineymarpsgparis saint germainliguefrantadani alvessaint ettienelyon 

viewscnt
Articole similare