Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Se adânceşte criza la Real Madrid! Campioana Europei se face de râs pe Wembley şi e învinsă clar de Tottenham

VIDEO | Se adânceşte criza la Real Madrid! Campioana Europei se face de râs pe Wembley şi e învinsă clar de Tottenham
Comentarii

Tottenham a învins-o cu 3-1 pe Real Madrid în Liga Campionilor şi îl bagă pe Zidane direct în şedinţă! ”Galacticii” bifează a doua înfrângere consecutivă, după ce s-au împiedicat şi de modesta Girona, şi sunt gata de schimbări masive în iarnă

Cu o apărare catastrofală, Real Madrid a cedat prima dată în minutul 27, când Alli deschide scorul, la o fază în care Trippier, autorul pasei, a plecat dintr-o poziţie de ofsaid. Lucrurile n-au mers mai bine pentru spanioli nici în partea a doua.

Tot Alli reuşeşte ”dubla”, în minutul 56, cu ajutorul lui Sergio Ramos, care deviază decisiv. Real putea reduce din handicap, dar Cristiano Ronaldo se transformă în fundaş şi blochează şutul lui Ramos. În loc de 2-1 se face 3-0, la un contraatac ca la carte finalizat de Eriksen.

Real Madrid dă totuşi golul de onoare în minutul 80, semnat de Ronaldo, după o deviere decisivă a lui Dier.

UPDATE: Real Madrid n-a mai pierdut din 2009 în faţa unei echipe din Anglia. De atunci, a avut 12 întâlniri cu echipele engleze, a câştigat 8 dintre ele şi de 4 ori a terminat la egalitate


UPDATE: Comparaţie între Zidane şi Pochettino, doi dintre cei mai buni antrenori din ultimul an. În acest sezon, rezultatele obţinute de cei doi sunt sensbil egale.


UPDATE: Însă nici apărarea lui Real Madrid nu este lipsită de emoţii. Gura de foc a lui Tottenham poartă numele de Harry Kane: 5 goluri în 3 meciuri în grupa H a Ligii Campionilor.


UPDATE: Cristiano Ronaldo a arătat o formă senzaţională în ultimele opt meciuri din Liga Campionilor. Starul lui Real Madrid a înscris nu mai puţin de 15 goluri. Marchează şi cu Tottenham?


Favorite la calificarea în optimile Ligii Campionilor după primele trei etape disputate, Tottenham şi Real Madrid se întâlnesc, miercuri, de la ora 21:45, în EXCLUSIVITATE la Telekom Sport 1. Cele două n-au o istorie prea bogată împreună. S-au mai întâlnit până acum de patru ori, trei meciuri fiind câştigate de madrileni. Singurul rezultat pozitiv scos de Tottenham a fost chiar remiza de pe "Santiago Bernabeu", din urmă cu două săptămâni, scor 1-1. 

 

 

 

Tottenham - Real Madrid, echipele probabile:

Tottenham (3-5-2): Lloris - Alderweireld, Sanchez, Vertonghen - Trippier, Eriksen, Winks, Dele Alli, Aurier - Kane, Son
Rezerve: Vorm, Foyth, Walker-Peters, Rose, Georgiou, Llorente, Sissoko

Real Madrid (4-3-1-2): Navas - Hakimi, Nacho, Sergio Ramos, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Isco - Benzema, Ronaldo
Rezerve: Casilla, Hernandez, Asensio, Ceballos, Llorente, Vazquez, Mayoral

Deşi a avut un start de sezon excelent, Tottenham nu traversează cea mai bună perioadă acum. Cu o singură înfrângere, în toate competiţiile, în primele 13 meciuri ale actualei stagiuni, echipa pregătită de Mauricio Pochettino a cedat deja, în doar trei zile, în două derby-uri extrem de importante. Mai întâi, Tottenham a pierdut meciul cu West Ham, de pe propriul teren, scor 2-3, şi a fost eliminată din Cupa Ligii Angliei. Apoi, vicecampioana en-titre din Premier League a plecat învinsă şi de pe Old Trafford. În urma înfrângerii, scor 0-1, cu Manchester United, Tottenham s-a depărtat la opt puncte de liderul din clasament, Manchester City.

LIVE VIDEO Tottenham - Real Madrid, miercuri, 21:45

Însă, nici Real Madrid nu trece prin cele mai liniştite momente. Campioana Europei vine după o înfrângere ruşinoasă pe terenul Gironei. Astfel, Real Madrid a pierdut pentru prima dată în faţa unei nou promovate după 27 de ani. În 1990, cu Gheorghe Hagi în teren, madrilenii cedau în faţa celor de la Real Burgos. Revenind în prezent, echipa pregătită de Zinedine Zidane este acum la opt puncte de liderul FC Barcelona şi patru de ocupanta locului doi din La Liga, Valencia. 

La egalitate de puncte, şapte de fiecare, înaintea meciului direct, Tottenham şi Real Madrid sunt primele două clasate din grupa H. Tot la egalitate, dar cu un singur punct, APOEL şi Borussia Dortmund închid clasamentul grupei. Aşadar, nu rataţi meciul Tottenham - Real Madrid, miercuri, de la ora 21:45, în EXCLUSIVITATE la Telekom Sport 1 şi LIVE pe pagina de Facebook Telekom Sport Romania.

Afla mai multe despre: tottenhamreal madridkanecristiano ronaldobenzemapremier leaguechampions league 

viewscnt
Articole similare