Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Se anunţă spectacol la CM! Toate campioanele şi vicecampioanele mondiale de la cele 22 de ediţii anterioare vor fi prezente în Germania

VIDEO | Se anunţă spectacol la CM! Toate campioanele şi vicecampioanele mondiale de la cele 22 de ediţii anterioare vor fi prezente în Germania

Handbal

Comentarii

Campionatul Mondial de Handbal feminin se vede LIVE pe Telekom Sport. Competiţia se va disputa în Germania, între 1 şi 17 decembrie.

Este pentru a 9-a oara in istorie, cand Germania organizeaza  un Campionat Mondial de Handbal.Tara care a dat nastere acestui sport, gazduieste, intre 1 si 17 decembrie, a 23-a editie a turneului feminin. In Romania, competitia poate fi vazuta numai pe canalele Telekom Sport. Toate informaţiile despre competiţia din Germania le aduce colegul meu, Silviu Tudor Samuilă.

La 10 ani dupa mondialul de handbal masculin, Germania gazduieste si turneul  feminin. Este pentru a treia oara cand tara care a inventat acest sport organizeaza competitia feminina. Ultima s-a întâmplat în urmă cu exact două decenii.

A 23-a editie aduce la start 24  reprezentative de pe cinci continente. Vor exista 4 grupe a câte 6 echipe. Primele 4 din fiecare se vor califica pentru faza optimilor. Vor urma clasic, sferturi, semifinale, finală mică şi finală mare  - ultimul act va fi pe 17 decembrie în direct pe telekom sport. Camerun e echipa cel mai puţin experimentată de la mondial - a mai participat o singură dată la mondial. La polul opus e chiar naţionala noastră, care a reuşit performanţa de a nu rata nicio ediţie. Acum va participa, iată, la cea de-a 23-a. 

Federaţia Internaţională a acordat şi un wild card. Deşi pierduse barajul de calificare la mondial, Polonia a primit dreptul de a evolua în Germania, ca urmare a neparticipării Oceaniei. A fost aleasă Polonia, în calitate de echipă cel mai bine clasată la ultimul mondial dintre echipele care au ratat calificarea directă. (la actuala ediţie). Nu lipsesc de la această ediţie nicio campioană şi nicio vicecampioană mondială de la cele 22 de ediţii anterioare. Aşadar spectacolul e garantat, în exclusivitate la Telekom Sport!

Tot ce trebuie să ştii despre Camponatul Mondial de handbal feminin. Program, rezultate, grupa României

Afla mai multe despre: campionatul mondial de handbal femininnationala romaniei de handbal feminin,  

viewscnt
Articole similare