Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Şi-a încheiat cariera după Chindia - FC Hermannstadt! ”Le cer scuze public, tuturor!”

VIDEO Şi-a încheiat cariera după Chindia - FC Hermannstadt! ”Le cer scuze public, tuturor!”

Superliga

Comentarii

Chindia Târgovişte - FC Hermannstadt 1-1 a fost ultimul meci pe care centralul Adrian Comănescu (45 de ani) l-a condus în Liga 1

Centralul Adrian Comănescu a pus stop unei cariere de 13 ani în Liga 1, atingând în această perioadă borna de 119 meciuri arbitrate în prima divizie: ”Am un sentiment de satisfacţie, mulţumesc bunului Dumnezeu că am reuşit să termin această activitate cu fruntea sus. Mă simt foarte bine şi în astfel de momente credeţi-mă, primul şi primul lucru la care mă gândesc este public să-mi cer scuze jucătorilor, antrenorilor şi în general echipelor pe care de-a lungul carierei poate cu o decizie mai puţin inspirată le-am produs o supărare” a spus Comănescu, după meci.

După 13 ani la nivelul ligii 1, amintirile sunt într-adevăr multe: ”Sunt foarte, foarte multe. Sunt multe amintiri referitoare chiar la începuturi, chiar un meci foarte, foarte important pe care l-am avut la Liga a doua, un meci de promovare la nivel de Liga I. Eram la Petroşani, petroşani cu Gaz Metan Mediaş, meci de 0-0, a promovat o altă echipă care e în Liga I de foarte mulţi ani, meci cu foarte mare încărcătură. De asemenea, meciul de debut, pe Ghencea, Steaua - Jiul Petroşani, în 2006” a mărturisit Comănescu.

Care este fotbalistul cu care arbitrul Adrian Comănescu a avut cele mai multe probleme: ”Cred că nu am avut un jucător dificil. 34.30 Din punctul meu de vedere, am încercat şi cred că am reuşit să fiu un arbitru discret. Nu am vrut să ies în evidenţă şi cred că temperamentul m-a ajutat să nu irit jucătorii. În 2006, la primul meci, am avut jucătorii Stelei din acea perioadă, care au ajuns în semifinala Europa League şi jucători cu care m-am înţeles extraordinar. La început, cel puţin, jucătorii te încearcă. Dacă îţi vezi de treabă, dacă eşti un tip discret şi nu încerci să ieşi în evidenţă, nu sunt probleme” a mai spus deja fostul central din Liga 1.

”Unde au fost decizii şi vă rog să mă credeţi, că am avut şi decizii în care nu am dormit vreo câteva nopţi, că s-a întâmplat să am decizii mai puţin inspirate, şi chiar dacă lumea nu vede lucrul acesta, am avut nopţi în care nu am dormit reproşându-mi că am greşit” a încheiat el.

Afla mai multe despre: adrian comănescu 

viewscnt
Articole similare