Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şi-au umflat muşchii! FC Voluntari - CFR Cluj 0-3. Dan Petrescu se distanţează la 8 puncte de FCSB

VIDEO | Şi-au umflat muşchii! FC Voluntari - CFR Cluj 0-3. Dan Petrescu se distanţează la 8 puncte de FCSB

Superliga

Comentarii

CFR Cluj s-a impus la scor în faţa lui FC Voluntari, 3-0 şi s-a distanţat la 8 puncte de FCSB. Echipa lui Nicolae Dică are însă un meci mai puţin disputat.

Deplasarea la Voluntari părea una dintre cele mai dificile meciuri ale lui CFR Cluj, din acest final de an. Pentru jucătorii lui Claudiu Niculescu, era ultima şansă de a mai spera la play-off, ceea ce însemna că victoria era obligatorie. Prima repriză a fost cât se poate de echilibrată, cu puţine ocazii la cele două porţi.

Echilibrul a fost răsturnat în minutul 40. Omrani a deschis scorul cu un şut din partea stângă a careului. Dar ifovenii au reclamat un fault provocat de Djokovic, înainte ca mingea să ajungă la atacantul CFR-ului. Însă CFR a mers până la urmă cu 1-0 la vestiare.

În partea a doua, jucătorii lui Dan Petrescu au rezolvat definitiv problema învingătoarei. Mai întâi, Deac, în minutul 74, a reuşit o acţiune de toată frumuseţea. Experimentatul mijlocaş a plecat cu mingea de la mijlocul terenului, a scos în lateral pentru Omrani, care i-a retrimis în faţa porţii, de unde Deac a împins-o în plasă. Apoi, în minutul 78, tânărul Păun a primit o pasă peste apărare, a preluat şi a făcut 3-0, scor care s-a păstrat până la final.


Min. 90+3 S-a terminat meciul.


Min. 78 GOL CFR! Păun a făcut 3-0. Jucătorul de 20 de ani s-a demarcat frumos, a primit o pasă peste apărare şi a marcat cu un şut din câţiva metri


Min. 74 GOL CFR CLUJ! Deac a făcut 2-0 cu un şut din 7 metri, după o pasă primită de la Omrani. Deac a fost însă cel care a construit faza


Min. 65 Păun a încercat să înscrie de la peste 40 de metri, dar a tras slab şi Balauru a recuperat fără probleme


Min. 55 Acţiune personală a lui Deac, trece de un adversar şi ajunge într-o poziţie bună. Trage însă direct în braţele portarului


Min. 46 A început partea a doua


Min. 45+2 S-a terminat prima repriză. CFR Cluj intră cu 1-0 la vestiare


Min. 40 GOL CFR! Omrani a deschis scorul cu un şut din careu, din partea stângă. Omrani a tras la colţul scurt. Faza a fost însă controversată. FC Voluntari a cerut fault la o intervenţie a lui Djokovic, chiar înainte ca Omrani să tragă spre poartă.


Min. 30 Cea mai mare ocazie de până acum. Deac primeşte o centrare în careu, se afla într-o poziţie bună, însă trage din voleu peste poartă


Min. 10 Fază plină de fair-play făcută de FC Voluntari. Ilfovenii se aflau într-o poziţie bună de atac, dar au dat mingea afară, deoarece Omrani era căzut la mijlocul terenului.


Min. 1 Fluier de start. De Ziua Naţională, puţinii spectatori prezenţi la meci au venit cu steagul României. Înainte de meci s-a intonat imnul naţional.


Echipele de start:

FC VOLUNTARI: Balauru - Achim, Balaur, Popescu, Acsinte - Răuţă, Lazăr - Căpăţână, Marinescu, Olteanu - Bălan
Rezerve: Petrariu, Leasă, Novac, Pârcălabu, Ivanovici, Cernat, Gabriel Deac

CFR CLUJ: Aralauskis - Manea, Paulo Sousa, Andrei Mureşan, Camora - Hoban, Dokovic - Deac, Culio, Păun - Omrani
Rezerve: Vâtcă, Moutinho, Mailat, Balde, Peteleu, Rus, Nouvier


Claudiu Niculescu trebuia să accepte oferta lui Negoiţă, de a prelua Dinamo... De când a venit această ocazie de a pregăti echipa din Ştefan cel Mare, FC Voluntari n-a mai reuşit să câştige, având o serie de cinci meciuri consecutive fără succes. în tot acest timp a suferit două înfrângeri şi a remizat în două rânduri. Faza ofensivă a avut şi ea de suferit, întrucât deţinătoarea Cupei României a marcat un singur gol în acest interval, etapa trecută, după 1-1 cu Gaz Metan Mediaş.

LIVE VIDEO FC Voluntari - CFR Cluj, vineri, ora 20:45, Telekom Sport 1

Trupa lui Dan Petrescu a trecut cu bine peste seria de patru meciuri fără victorie, timp în care a fost eliminată din Cupa României şi a pierdut primul loc al clasamentului. De trei etape încoace, trupa lui Dan Petrescu a bifat trei succese la rând: 2-0 cu Sepsi, 2-0 cu Dinamo şi 1-0 cu CSM Poli Iaşi. Aceste victorii au urcat-o pe formaţia din Gruia înapoi pe primul loc al clasamentului.

Afla mai multe despre: cfr clujfc voluntariliga 1live videotelekom sport 

viewscnt
Articole similare