Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Situaţie inedită în Liga I: "Jucătorul este manevrat de impresarii lui"

VIDEO | Situaţie inedită în Liga I: "Jucătorul este manevrat de impresarii lui"

Fotbal intern

Comentarii

În această săptămână, Camera Naţională pentru Soluţionarea Litiigilor de la FRF l-a declarat liber de contract pe Sebastian Mailat, după ce acesta îşi depusese memoriu. Însă, decizia nu este definitivă, iar Timişoara poate ataca verdictul dat de reprezentanţii FRF.

"Mailat a fost pe banca de rezerve, iar noi sperăm ca la finalul procesului să avem câştig de cauză. Dacă nu, îi vom face o propunere să rămână la Timişoara. Dacă nu va dori, îi urăm succes şi ne vom folosi de ceilalţi jucători. Eu nu cred că este dorinţa lui. Mie îmi place foarte mult de el, chiar am avut multe discuţii cu profesorul despre Mailat.

El este manevrat de impresarii lui, poate ei au oferte. Important este să joace, nu contează unde. Este un copil de viitor, iar eu sper să rămână la Poli şi să ne înţelegem în privinţa contractului său. E păcat ceea ce s-a întâmplat. Negocierile au fost purtate cu el cu mult înainte de a începe acest proces cu memoriile. Îmi pare rău că nu s-a ţinut cont de convenţia pe care am avut-o cu ei în vestiar. La un moment dat, toţi jucătorii puteau să-şi depună memorii, dar a făcut-o doar el. De fapt, nu el, ci impresarul lui, aşa cum se numeşte, a declarat managerul sportiv al Timişoarei, Adrian Neaga.

Afla mai multe despre: sebastian mailatfrflitigiicamera nationalatimisoaraadrian neaga 

viewscnt
Articole similare