Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol în Premier League! Manchester City, victorie importantă cu Aston Villa, hat-trick Foden

VIDEO | Spectacol în Premier League! Manchester City, victorie importantă cu Aston Villa, hat-trick Foden

Premier League

Comentarii

A fost o seară minunată în Premier League. Foden a reuşit un hattrick, iar City a dat recital cu Aston Villa.

Manchester City a făcut instrucţie cu Aston Villa. Rodri a marcat primul. Avantajul nu a durat mult, pentru că Duran a egalat după nici zece minute. La 20 de ani, columbianul a devenit cel mai tânăr adversar al lui City care a marcat pe Ettihad Stadium în ultimii opt ani.

Foden a ieşit la rampă în prelungirile primei reprize, când a înscris în premieră pentru cetăţeni din lovitură liberă. Mijlocaşul a continuat spectacolul după pauză.

A mai punctat de două ori şi a reuşit al treilea său hattrick din Premier League. Doar patru jucători au mai reuşit o asemenea performanţă până la 23 de ani: Haaland, Kane, Owen şi Robbie Fowler. City a câştigat cu 4-1 şi a egalat-o pe Liverpool în clasament.

Arsenal a devenit lider în Premier League, chiar dacă a început meciul cu Luton fără Saka, Rice, Jesus şi Martinelli. Odegaard a deschis scorul, după o combinaţie letală cu Havertz.

Norvegianul putea face dubla câteva minute mai târziu, dar Kaminski s-a opus. Portarul nou-promovatei a mai fost învinso dată, dar de către un coechipier. Hashioka a marcat în proprie poartă, iar Arsenal s-a impus cu 2-0.

Afla mai multe despre: manchester cityarsenalpremier leaguevideorezultate 

viewscnt
Articole similare