Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol pe noul ”Oblemenco”. CSU Craiova - Juventus 3-1. Oltenii au făcut un meci superb

VIDEO | Spectacol pe noul ”Oblemenco”. CSU Craiova - Juventus 3-1. Oltenii au făcut un meci superb

Fotbal intern

Comentarii

CS U Craiova a arătat o poftă incredibilă de fotbal şi oltenii au obţinut prima victorie pe noul ”Ion Oblemenco”, la primul meci oficial jucat aici. Vedeta primei reprize a fost Alex Mitriţă, cu două goluri frumoase.

Jucătorii lui Mangia şi-au luat revanşa în faţa publicului după ce au pierdut cu 4-0 în amicalul cu Sparta Praga, la meciul de inaugurare al noului stadion. Craiova s-a distrat cu Juventus Bucureşti, codaşa Ligii 1, în faţa celor 17.500 de spectatori. Au ieşit în evidenţă mai ales Mitriţă, Băluţă şi Gustavo, care au încântat prin tehnică şi imaginaţie. Dar şi Mihai Roman, cel care a ratat din orice poziţie. Roman a pasat însă la golul doi marcat de Mitriţă.

Scorul a fost deschis de Mitriţă, în minutul 39, care s-a descurcat excelent în careu, în partea stângă şi a înscris cu un şut pe jos. Tot el a stabilit scorul pauzei, după o fază aproape identică. Olteanii au continuat spectacolul şi în partea a doua. Roman şi-a mai trecut în cont o ratare singur cu portarul, în timp ce Gustavo - intrat în locul lui Mitriţă - i-a arătat cum se face. Jucătorul brazilian a recuperat o minge în jumătatea adversă, i-a pasat bine lui Băluţă, acesta a centrat în careu, mingea a fost respinsă la acelaşi Gustavo, care a înscris cu siguranţă.

Jucătorii lui Mangia s-au relaxat după golul de 3-0 şi Juventus a început să scoată capul. Golul de onoare a venit prin Ţîră, care a căzut în faţa careului de 16 metri, dar s-a luptat cu fundaşii adverşi, a păstrat mingea, a rămas singur cu portarul şi a înscris.



Craiova rămâne pe locul 3 în Liga 1, dar s-a apropiat la două puncte de liderul FCSB.


LIVE CSU CRAIOVA - JUVENTUS 3-1 (Mitriţă 39, 45+2, Gustavo 63 / Ţîră 80)

Min. 90+3 Fluier final, Craiova se impune cu 3-1 după un meci spectaculos făcut de olteni


Min. 80 GOL JUVENTUS! Ţîră a insistat pentru o minge, deşi a căzut, i-a păcălit pe fundaşii Craiovei, a rămas singur cu portarul şi a înscris


Min. 63 GOL CRAIOVA. Gustavo a înscris la scurt timp după ce a intrat pe teren


Min. 51. Crainicul a anunţat că la meci asistă 17.582 de spectatori


Min. 47 O nouă ratare uriaşă a lui Roman. Atacantul lui CS U a rămas singur cu portarul, dar n-a reuşit să înscrie


Min. 46 A început repriza a doua


Min. 45+2 S-a terminat prima parte. Craiova a intrat la vestiare cu un avantaj liniştitor


Min. 45+2 GOL CRAIOVA! Mitriţă înscrie din nou. Mijlocaşul Craiovei a primit nemarcat, a intrat cu dribling în careu şi a tras pe jos, din unghi


Min. 39 GOL CRAIOVA! Mitriţă reuşeşte să deschidă scorul. Este primul jucător al Craiovei care marchează pe noul stadion


Min. 33 O nouă ratare a Craiovei. Roman nu nimereşte cadrul porţii, deşi era singur în careu.


Min. 29. Ocazie pentru Craiova. Roman primeşte în careu, îşi face mingea pe stângul, dar trage direct în braţele portarului. Apoi, Băluţă rămâne singur cu portarul, încearcă un lob, însă mingea nu intră în poartă


Min. 21: Reluare spectaculoasă a lui Băluţă, dar mingea se duce peste poartă

Min. 1: A început partida

Aproximativ 20.000 de spectatori sunt pe noua arenă din Bănie la acest meci. 

Echipele de start:

  • CS U CRAIOVA: Calancea - Datkovic, Tiago Ferreira, Briceag - Martic, Screciu, Mateiu, Bancu - Băluţă (cp), Mihai Roman, Mitriţă.
  • JUVENTUS: Drăghia - Călinţaru, Morariu, Dima, Carabela - Bărbulescu (cp), Mihăescu - Ivan Sesar, Băjenaru, Dzalamidze - Măzărache.

Oltenii promit spectacol. Sunt singurii din Liga 1 care au marcat în toate cele 17 etape din acest sezon. În schimb, Juventus are nouă jocuri fără gol înscris, printre acestea numărându-se şi ultimele cinci deplasări.

În clasament, diferenţa e uriaşă. Craiova e pe locul 3, cu 33 de puncte. Echipa antrenată de Marin Barbu are doar 9 şi e pe ultimul loc.

LIVE VIDEO | CSU Craiova - Juventus

"Urmează o partidă periculoasă, cum sunt toate meciurile care vin după o pauză pentru echipele naţionale, luând în considerare şi faptul că şi Juventus vine după o perioadă în care a reuşit câteva rezultate bune", a declarat Devis Mangia înaintea acestei partide.

Bucureştenii trec prin cea mai bună perioadă de la promovare, cu cinci puncte scoase în precedentele trei meciuri: 2-1 cu Sepsi (a), 0-0 cu FC Voluntari (d) şi 1-1 cu ACS Poli (a).

Echipele probabile:
CSU Craiova: Calancea - Spahija, Datkovici, Ferreira - Martici, Mateiu, Screciu, Bancu - Gustavo, Băluţă, Mitriţă

Juventus: Drăghia - V. Dima, Morariu, Wallace, Carabela - Mihăescu, Bărbulescu - Călinţaru, Sesar, Dzalamidze - Măzărache

Afla mai multe despre: live videocsu craiovajuventus 

viewscnt
Articole similare