Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol total la inaugurarea noului stadion din Craiova

VIDEO | Spectacol total la inaugurarea noului stadion din Craiova

Fotbal intern

Comentarii

CS U Craiova şi-a inaugurat noul stadion în partida de pregătire cu Slavia Praga. În tribunele arenei, s-au aflat 30.000 de suporteri.

Înaintea meciului a avut loc un spectacol de lumini, lasere şi artificii. Andrei Păunescu, fiul poetului Adrian Păunescu, şi fostul fotbalist Gică Craioveanu, au interpetat îmnul Universităţii Craiova, iar o fanfară a intonat imnul naţional al României. Fanii de la peluza nord au afişat o coregrafie dedicată fostului jucător al Universităţii Craiova, Ion Oblemenco, numit de ei "Dumnezeul oltenilor".

Compania Naţională de Investiţii (CNI) a încheiat, marţi, în mod oficial, procesul de recepţie la terminarea lucrărilor de reconstrucţie a Stadionului Ion Oblemenco din Craiova.

Vechea arenă a fost demolată la finalul anului 2014. Noul stadion are o capacitate de aproape 31.000 de locuri, valoarea lucrărilor de reconstrucţie fiind de 240 de milioane de lei. CSU Craiova va disputa primul meci oficial pe noul stadion, la 18 noiembrie, cu Juventus Bucureşti, în etapa a XVIII-a a Ligii I.

Posted by Universitatea Craiova on 10 Noiembrie 2017

 

Afla mai multe despre: ion oblemencocraiovaolteniaadrian paunescustadionslavia praga 

viewscnt
Articole similare