Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO. Stanciu, gol şi pasă de gol în victoria de la Beveren. Ce a spus noul antrenor al lui Anderlecht!

VIDEO. Stanciu, gol şi pasă de gol în victoria de la Beveren. Ce a spus noul antrenor al lui Anderlecht!
Comentarii

Nicolae Stanciu a contribuit decisiv la victoria obţinută de Anderlecht în deplasarea de Waasland-Beveren. Mijlocaşul român a egalat în minutul 75, apoi a pasat pentru reuşita de 2-1 a lui Spajic.

UPDATE. Noul antrenor al lui Anderlecht, Nicolas Frutos a vorbit, după succesul grupării din Bruxelles în meciul cu Beveren.

"Sunt foarte fericit, am jucat două partide şi le-am câştigat pe amândouă. Simt cum încrederea revine la echipă. Atât în cadrul grupului, cât şi individual pentru jucătorii care nu au evoluat atât de bine până acum. Ne-am asumat o mulţime de riscuri în această partidă, dar totul a ieşit aşa cum speram. Ţin să felicit şi adversara, a făcut un meci bun. Dar nu m-a surprins, am analizat-o în ultimele partide şi ştiam de ce e capabilă. E o victorie foarte importantă pentru noi, începem să urcăm în clasament şi să fim aproape de obiectivele propuse. În curând o să o vedeţi din nou pe Anderlecht acolo unde îi e locul", a spus Nicolas Frutos, conform rtbf.be.

Anderlecht a trecut peste despărţirea de antrenorul Rene Weiler. La al doilea meci cu interimarul Frutos pe bancă, după victoria cu Westerlo din Cupă, campioana Belgiei a câştigat din nou, de această dată în campionat. Deşi Waasland-Beveren a deschis repede scorul, încă din minutul 7, Anderlecht a revenit graţie lui Nicolae Stanciu. Mijlocaşul român a egalat în minutul 75 (VEZI VIDEO AICI).

După doar şase minute, Stanciu a pasat decisiv pentru reuşita lui Spajic. Celălalt român din lotul campioanei, Alexandru Chipciu, a rămas pe bancă pe toată durata partidei. Cu această victorie, Anderlecht a urcat pe locul 7 în clasament, la 6 puncte în spatele liderului Club Brugge, care are şi un meci mai puţin disputat.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuanderlechtbruxellesalexandru chipciurene weilerbelgia 

viewscnt
Articole similare