Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Steaua s-a făcut de râs şi la handbal! A pierdut meciul cu Dunărea Călăraşi, deşi a condus şi cu opt goluri diferenţă!

VIDEO | Steaua s-a făcut de râs şi la handbal! A pierdut meciul cu Dunărea Călăraşi, deşi a condus şi cu opt goluri diferenţă!

Handbal

Comentarii

Dupa ce ieri echipa de fotbal a clubului a remizat surprinzator acasa cu FC Asalt, scor 1-1, azi a venit randul echipei de handbal masculin sa o comita. Dunarea Calarasi - Steaua Bucuresti a fost meciul inceputului de sezon in Liga Nationala de handbal masculin. Dupa ce stelistii au condus si cu opt goluri, gazele au revenit formidabil si au castigat cu 24 la 23.

Steaua era cea mai in forma echipa din campionat  cu patru victorii si un egal inaintea partidei de la Calarasi. Trupa lui Ovidiu Mihaila a facut legea pe teren si dupa ce a condus chiar cu opt goluri, la pauza avea doar  15-9. Si in  repriza a doua diferenta a fost mult timp de 5-6 goluri.

Cu zece minute ramase de jucat, gazdele au inceput asaltul si au egalat la 23, in final de meci.  Apoi,  Valeriul Erhan a avut doua parade incredibile in aceeasi faza, iar  nebunia a fost completa cand Dunarea a marcat golul victoriei, 24-23. 

Dupa acest rezultat, Steaua rateaza prima pozitie in clasament, inaintea derby-ului cu Dinamo, care se joaca duminica, 12 noiembrie, de la 20:00, in direct pe Telekom Sport 2.

sursă foto: Facebook Steaua Handbal

Afla mai multe despre: steauadunarea calarasihandbal masculinliga nationala 

viewscnt
Articole similare