Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şumudică a intrat în rândul marilor antrenori! I-a copiat pe Ancelotti şi Daum. Pe cine a ales să-şi aducă în staff

VIDEO | Şumudică a intrat în rândul marilor antrenori! I-a copiat pe Ancelotti şi Daum. Pe cine a ales să-şi aducă în staff galerie foto

Fotbal

Comentarii

Marius Şumudică a decis să fie ajutat la Al Shabab chiar de fiul său. Îl cheamă tot Marius Şumudică, are 22 de ani, iar din luna februarie îşi ajută tatăl la monitorizarea jucătorilor.

Mai exxact, Şumudică Junior se ocupă de monitorizarea condiţiei fizice a jucătorilor. Ajutat de aparatele GPS, el îi furnizează tatălui său rapoate complete despre distanţa pe care o parcurg jucătorii la antrenamente şi în timpul meciurilor, viteza şi gradul de efort depus. 

"Băiatul meu este cu mine acum, face parte din staff şi îmi e mai uşor de când l-am luat pe Marius cu mine. Este un băiat deştept, se ocupă de ceea ce înseamnă tehnologie, GPS-uri, analiză. Mă ajută din toate punctele de vedere." a declarat Marius Şumudică în exclusivitate la Telekom Sport.

Antrenori mult mai celebri şi-au cooptat copiii în staff. Carlo Ancelotti a fost ajutat în ultimii ani de fiul său.

Davide Ancelotti a fost preparator fizic la PSG şi Real Madrid în mandatele tatălui său, iar la Bayern Munchen a fost antrenor secund, la fel cum se întâmplă şi acum la Napoli, echipa lui Vlad Chiricheş. 

Un lucru asemănător s-a întâmplat şi în mandatul lui Christoph Daum la naţionala României. Neamţul a fost ajutat de fiul său, Marcel Daum, care ocupa funcţia de analist video. 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sumudica fiumonitorizare,  

viewscnt
Articole similare