Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Surprinzător! Răspunsul lui Neymar când a fost întrebat dacă ştie vreun jucător român

VIDEO | Surprinzător! Răspunsul lui Neymar când a fost întrebat dacă ştie vreun jucător român
Comentarii

Jucătorii români care au câştigat turneul Neymar Jr's Five World Final s-au întâlnit la finalul lunii trecute, la Paris, cu starul brazilian de la PSG. "A fost un moment unic în viaţă", a declarat Silviu Mădălin, unul dintre componenţii echipei României, care a câştigat în vară turneul mondial.

Neymar i-a primit pe fotbaliştii români în baza de pregătire a lui PSG, a discutat şi s-a fotografia cu ei şi le-a oferit autografe. În schimb, câştigătorii turneului i-au făcut cadou un steag al României şi un clop. Cel mai interesant moment a avut loc în clipa în care Neymar a fost întrebat dacă ştie vreun jucător român. Însă, brazilianul le-a răspuns celor şase fotbalişti că, în afara lor, nu cunoaşte alţi jucători români.

"Cele mai importante lucruri sunt determinarea şi talentul, cred că acestea sunt, de fapt, definiţia succesului", le-a transmis românilor fotbalistul cumpărat de PSG cu 222 de milioane de euro de la Barcelona.

Jucătorii români au vizitat Parisul şi au urmărit apoi din tribunele Stadionului Parc des Princes meciul de campionat PSG - Nice, scor 3-0.

World Champions Trip Paris

The prize when you outplay them all? You get to hang out with Neymar Jr. ! Have a look at the best moments from Paris when the Romanian World Champions 2017 met up with their hero.

Posted by Neymar Jr's Five on 8 Noiembrie 2017

Peste 100.000 de jucători din 53 de ţări au participat la prima ediţie a Neymar Jr's Five World, o competiţie sponsorizată de Red Bull pentru jucători între 16 şi 25 de ani, care se dispută între echipe de cinci fotbalişti, fără portar. Turneul final a avut loc în vară, în Brazilia, la Sao Paulo, iar România a învins Anglia în ultimul act.

 

Afla mai multe despre: neymarbraziliapsgparisparis saint germainniceneymar jr s five 

viewscnt
Articole similare