Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Surpriză la antrenamentele FCSB! Cine e cel mai rapid jucător din lotul lui Dică şi cum s-a distrat Budescu pe seama colegilor

VIDEO | Surpriză la antrenamentele FCSB! Cine e cel mai rapid jucător din lotul lui Dică şi cum s-a distrat Budescu pe seama colegilor

Superliga

Comentarii

Până să ajungă şi Tănase în Spania, roş-albaştrii trag tare să îl impresioneze pe Dică la antrenamente. Cel mai hulit jucător, Gabi Enache, a fost cel mai bun la antrenamentul de azi.

Deşi a ajuns de numai două zile în Spania, FCSB se antrenează la capacitate maximă în cantonamentul de lângă Malaga. Roş-albaştrii nu au scăpat nici acum de antrenamentele fizice. La ultima şedinţă au avut probă de viteză, iar Enache i-a bătut pe toţi. Budescu, Pintilii şi Bălaşa au avut program separat, ocazie pentru Budescu să-i necăjească pe colegii săi mai ghinionişti.



În schimb, abia sosit la echipă, Găman s-a antrenat cot la cot cu colegii. Vrea să fie titular la turul cu Lazio.

"Trebuie să o iau pas cu pas, întâi să mă pregătesc foarte bine aici, pentru că nu am avut o pregătire centralizată în ultimele trei săptămâni. Eu trag tare în fiecare antrenament. Depinde şi de corpul meu cum se adaptează", spune Găman.

Afla mai multe despre: fcsbantrenamentcel mai rapidvitezaenache 

viewscnt
Articole similare