Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Teama lui Filip înaintea derbyului: "Ar fi o problemă". Argumentul mijlocaşului pentru un succes sâmbătă

VIDEO | Teama lui Filip înaintea derbyului: "Ar fi o problemă". Argumentul mijlocaşului pentru un succes sâmbătă

FCSB

Comentarii

Lucian Filip aşteaptă meciul cu CFR care o poate face pe FCSB lider la sfârşitul lui 2018. Condiţia este ca roş-albaştrii să câştige la două goluri diferenţă.

Cel mai vechi component al lotului antrenat de Dică aşteaptă măcar 10.000 de fani la ultimul meci al anului pentru echipa sa. 

"E greu de spus dacă ar fi o partidă capitală. Dacă am pierde, într-adevăr CFR ar lua o opţiune serioasă pentru câştigarea titlului. Nu cred că e o pură întâmplare că ultimele cinci întâlniri s-au încheiat 1-1. Cred că ambele echipe nu au riscat foarte mult, au ţinut bine de rezultat, dar eu sper ca mâine să spargem gheaţa" spune jucătorul de 28 de ani. 

CFR a pierdut un singur meci în actualul sezon. 
 
"E o echipă incomodă, care se axează foarte mult pe forţă, pe faze fixe, nu surprinde pe nimeni dar cu toate astea deocamdată nu a reuşit nimeni să îi contracareze acţiunile. 
Singura diferenţă e că noi arătăm mai bine decât anul trecut, iar ei sunt la fel, şi-au păstrat aceeaşi jucători şi joacă la fel. Acum arătăm bine în apărare. Nu mai avem jucători accidentaţi şi sper ca fundaşii să facă o partidă bună" a încheiat mijlocaşul. 
 

 

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujfilip 

viewscnt
Articole similare