Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Titlul de cel mai bun selfie al anului merge la...Federer! Cu cine s-a pozat şi ce va face elveţianul după ce se va retrage

VIDEO | Titlul de cel mai bun selfie al anului merge la...Federer! Cu cine s-a pozat şi ce va face elveţianul după ce se va retrage

Tenis

Comentarii

Prezent în Australia, unde va începe noul sezon cu o participare la Hopman Cup, Roger Federer şi-a făcut timp şi pentru acţiuni extrasportive. Şi-a făcut poze cu un homar. Nu este pentru prima dată când Federer face selfie-uri cu animale: anul trecut, şi-a făcut poze cu o quokka.

Federer profită la maximum de ultimele zile de vacanţă. A mers în Cervantes, o localitate din vestul Australiei, unde a jucat tenis cu mai mulţi copii. Terenul a fost unul improvizat: elveţianul şi-a arătat calităţile printre dunele de nisip. A dezvăluit şi planurile pe care le are după ce va renunţa la cariera sportivă: ”Una dintre cele mai mari dorinţe ale mele, după ce mă voi retrage şi voi avea mai mult timp liber, este să călătoresc prin toată Europa.

Următoarea oprire a fost la celebra fabrică ”Lobster Shack”, unde Federer s-a distrat copios cu un homar. 

Duminică, Federer va reveni pe terenul de tenis: vrea să-şi apere titlul la Hopman Cup, în faţa Marii Britanii. 

Pe 14 ianuarie, elveţianul va începe şi lupta pentru apărarea trofeului de la Australian Open, câştigat în ultimii doi ani. 

 

 

 

Afla mai multe despre: federeraustralian openhopman cup 

viewscnt
Articole similare