Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Totul despre Bucharest Gaming Week, cel mai tare eveniment dedicat gamerilor! Află dacă ai câştigat invitaţii la eveniment

VIDEO | Totul despre Bucharest Gaming Week, cel mai tare eveniment dedicat gamerilor! Află dacă ai câştigat invitaţii la eveniment

FIFA 18

Comentarii

Timp de aproape o săptămână, între 23 şi 28 ianuarie, Bucureştiul va deveni captala mondială a gamingului prin expoziţii, evenimente speciale şi educaţionale care evidenţiază puterea şi potenţialul enorm al industriei de gaming din România.

UPDATE 22.01 Au fost decişi câştigătorii invitaţiilor pentru Bucharest Gaming Week

VIDEO | Ovidiu "Ovvy" Pătraşcu şi Marius Radu au vorbit despre eveniment în cadrul ultimei emisiuni E-Play.



Bucharest Gaming Week va avea loc la Romexpo, iar evenimentul se anunţă unul extrem de spectaculos.

Aici se vor confrunta cele mai bune echipe de eSports şi ţară şi din regiune. Printre cele mai aşteptate evenimente vor fi finalele ESL Southeast Europe Championship de League of Legends, CS:Go şi Hearthstone si Finala Sezonului 3 al Turneului National de League of Legends.

În plus, în cadrul evenimentului vei avea ocazia să-i cunoşti în persoană pe cei mai populari Youtuberi din ţară şi pe unii din cei mai iubiţi jucători eSports.

Câştigă invitaţii la Bucharest Gaming Week

Poţi câştiga extrem de uşor invitaţii la evenimentul organizat la Romexpo. Tot ce trebuie să faci este să etichetezi un prieten alături de care vrei să participi la eveniment, în comentariile postării de mai jos. Vor fi stabiliţi cinci câştigători, prin tragere la sorţi, care vor primi câte două invitaţii.


Află mai multe detalii despre Bucharest Gaming Week de pe site-ul oficial al evenimentului.

 

Afla mai multe despre: egameseplaybucharest gaming week 

viewscnt
Articole similare