Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Transfer rezolvat de FCSB! "Se întâmplă, ne părăseşte". Lacrimi la plecarea fotbalistului acontat de Gigi Becali. Vine pentru a fi titular

VIDEO | Transfer rezolvat de FCSB! "Se întâmplă, ne părăseşte". Lacrimi la plecarea fotbalistului acontat de Gigi Becali. Vine pentru a fi titular

FCSB

Comentarii

FCSB va beneficia, într-un final, de fundaşul pe care l-a acontat de mai multe săptămâni. Din cauza birocraţiei, sosirea lui Siyabonga Ngezana (25 de ani) a întârziat, dar într-un final apărătorul central a plecat din Africa de Sud.

Siyabonga Ngezana a plecat spre cantonamentul FCSB din Olanda

Siyabonga Ngezana, Alexandru Băluţă şi Damjan Djokovic sunt fotbaliştii transferaţi de FCSB. Sud-africanul a fost acontat primul, dar a sosit ultimul. Ochit de Mihai Stoica, apărătorul lui Kaizer Chiefs a fost blocat în această perioadă de documentele necesare pentru a fi înregistrat de echipa bucureşteană.

Într-un final, situaţia sa a fost rezolvată, iar africanul se va alătura cantonamentului din Olanda, unde FCSB a pierdut primul meci de pregătire, cu Anderlecht, scor 5-2

În ultimele ore, pe contul de Instagram al lui Siyabonga Ngezana a apărut un video din momentul plecării de acasă, din Africa de Sud. Cu bagajele făcute, el a fost condus de familie şi s-a lăsat cu lacrimi, după şapte ani petrecuţi la echipa din ţara natală. 

"Se întâmplă, ne părăseşte. Chiar pleacă în seara asta", se aude cum spune Jaylin Ngezana. 

Siyabonga Ngezana a zâmbit în imagini, iar fotbalistul transferat de FCSB a părut a fi optimist, la prima experienţă în Europa. 

Aşa cum a anunţat, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, mai vrea fotbalişti ortodocşi din Africa şi a pus ochii pe noi transferuri din regiune. 

VIDEO | Imaginile din momentul plecării lui Ngezana din Africa de Sud, spre FCSB

Noi imagini au apărut şi din aeroport, unde Siyabonga Ngezana a fost condus cu fast de mai multe persoane. Susţinătorii săi au cântat şi l-au îmbrăţişat după transferul la FCSB. 

 

Afla mai multe despre: siyabonga ngezanasiyabonga ngezana fcsbtransferuri fcsbcantonament fcsb olanda 

viewscnt
Articole similare