Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Translatorul a început să plângă în timp ce traducea! "M-au aruncat ca pe un gunoi!" Cea mai ciudată decizie înainte de Mondial

VIDEO | Translatorul a început să plângă în timp ce traducea! "M-au aruncat ca pe un gunoi!" Cea mai ciudată decizie înainte de Mondial

Cupa Mondială

Comentarii

Bosniacul Vahid Halilhodžić a fost demis de pe banca tehnică a Japoniei înainte de a avea ocazia să conducă echipa asiatică la Campionatul Mondial din Rusia, iar despărţirea antrenorului de 65 de ani de echipa pe care a condus-o în ultimii trei ani a fost una controversată.

Demis la începutul lunii, Halilhodzic a revenit acum în Japonia şi a avut un discurs dur la adresa oficialilor niponi. Alături i-a fost translatorul său din perioada mandatului, iar acesta nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile şi a început să plângă în timp ce traducea spusele tehnicianului.

"Întotdeauna vin cu mare plăcere în Japonia, dar nu şi de această dată, în această situaţie, în special. Sunt în fotbal de 45 de ani şi e cel mai dificil moment din toată cariera mea. Nu înţeleg nimic din ce s-a întâmplat. Am venit în căutarea adevărului, pentru că, o spun public, m-au tratat ca pe o mizerie şi m-au aruncat ca pe un gunoi. Încă nu mi-am spus ultimul cuvânt. Sunt mai mult decât pregătit să lupt pentru onoarea mea. Japonia e o ţară minunată, cu o societate bazată pe respectul reciproc", a declarat Halilhodzic la revenirea în Japonia.

În vârstă de 65 de ani, Halilhodzic a păţit o situaţie similară în 2010, când a calificat Coasta de Fildeş la CM 2010, dar a fost dat afară cu patru luni înainte de turneul final. Tehnicianul a prins însă un mondial ca selecţioner, în 2014, când se afla pe banca Algeriei.

Afla mai multe despre: halilhodzicinterviutranslator 

viewscnt
Articole similare