Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Tricolorii mici nu se tem de Portugalia: "Ne aşteaptă un meci mult mai greu cu Ţara Galilor"

VIDEO | Tricolorii mici nu se tem de Portugalia: "Ne aşteaptă un meci mult mai greu cu Ţara Galilor"
Comentarii

Tricolorii mici au început şi ei să se adune pentru dubla cu Portugalia şi Ţara Galilor. Încrederea este la cele mai înalte cote în rândul puştilor antrenaţi de Isăilă.

Opt stranieri a chemat Daniel Isăilă pentru dubla naţionalei mici cu Portugalia şi cu Ţara Galilor. Dintre ei, Ianis Hagi şi Marco Dulca au fost primii care s-au prezentat la reunire.

"Sunt cele mai importante meciuri din această campanie. Ne aşteaptă un meci foarte greu cu Portugalia şi, mai ales cu Ţara Galilor, unde joacă şi trei colegi de-ai mei de la Swansea. Sper să facem o figură frumoasă" , a declarat Marco Dulca pentru Telekom Sport.

Neînvinşi în actuala campanie, tricolorii mici sunt lideri în grupa de calificare. Perfermanţa e cu atât mai notabilă, cu cât cei mai mulţi dintre jucători vin de la reprezentativa sub 19 ani.
 
"Eu sunt cel mai mic de la naţionala de tineret, dar mă simt foarte bine şi sunt încrezător. Mă bucur că am jucat foarte bine în meciurile trecute şi că am rămas în echipă" , a continuat Marco Dulca.
 

Afla mai multe despre: echipa nationalatineretromania u21marco dulcaswanseaportugaliaeuro 

viewscnt
Articole similare