Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ţucudean recunoaşte jocul mai slab al CFR-ului şi dezvăluie dialogul avut cu Istvan Kovacs la pauză: "Asta i-am spus"

VIDEO | Ţucudean recunoaşte jocul mai slab al CFR-ului şi dezvăluie dialogul avut cu Istvan Kovacs la pauză: "Asta i-am spus"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat luni seară, în ultimul meci al etapei a 20-a din Liga 1, 1-0, în deplasare cu Viitorul. Singurul gol a fost marcat de George Ţucudean, care a avut şi o fază la care a cerut penalty, dar arbitrul Istvan Kovacs i-a acordat cartonaşul galben. Atacantul a vorbit la flash interviul de după meci despre penalty-ul neacordat şi situaţia de la CFR, din acest final de an.

"Jocul nu a fost chiar aşa bun, am câştigat trei puncte. După trei zile se uită cum joci şi o să rămână punctele", a spus Ţucudean despre meciul cu Viitorul. Fost jucător la echipa lui Hagi, golgheterul Ligii 1 a ales să nu se bucure după reuşită şi a explicat decizia: "Normal să nu mă bucur, am făcut lucruri bune aici şi am câştigat campionat şi nu e normal să mă bucur".

Pentru CFR urmează derby-ul cu Steaua, care îi prinde pe campioni pe primu loc: "Relaxaţi nu putem fi, există o comoditate, dar vine un meci foarte important şi trebuie să rămânem pe primul loc.Noi suntem mai în formă. Am condus atât timp campionatul, sper să terminăm acolo".

Ţucudean a dezvăluit şi ce a vorbit cu Kovacs la pauză, după ce arbitrul i-a acordat cartonaşul galben pentru simulare: "I-am spus că a fost (n.r. - penalty), s-a văzut părerea lui, dar după i-am spus că nu o să simulez în halul ăsta, a fost contact ăsta. Cu siguranţă nu am simulat".

 

Afla mai multe despre: george tucudeancfr cluj,  

viewscnt
Articole similare