Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Umor fin din partea fostelor glorii din Ghencea la adresa dinamoviştilor: "Eh, noi n-am petrecut ca la Piatra Neamţ"

VIDEO | Umor fin din partea fostelor glorii din Ghencea la adresa dinamoviştilor: "Eh, noi n-am petrecut ca la Piatra Neamţ"

Cupa României

Comentarii

Ianis Stoica, fiul fostului jucător din Ghencea, Pompiliu Stoica, a debutat cu gol pentru FCSB. Tânărul de 15 ani a marcat în victoria roş-albaştrilor, scor 6-1, în partida din 16-imile Cupei României contra Sănătăţii Cluj.

"Orice jucător care vine la Steaua, trebuie să ştie că este presiune. Asta i-am spus şi băiatului meu. Dacă stai să pui la suflet tot ce auzi şi nu te concentrezi pe ce ai de făcut, atunci n-o să reuşeşti. Sunt mândru de el, pentru că munca şi sacrificiile noastre au fost încununate cu succes. Am fost o zi specială pentru mine. Am aşteptat o zi să ne întoarcem acasă, apoi am sărbătorit, dar nu aşa cum s-a sărbătorit la Piatra Neamţ" , a declarat Pompiliu Stoica pentru Telekom Sport.

Momentan, la 14 ani, Ianis Stoica are o înălţime de 1.82 metri şi şi-a depăşit deja tatăl. Fost coleg cu Pompiliu Stoica la Steaua, expertul Telekom Sport, Iulian Miu, s-a amuzat pe baza acestui subiect: "Dacă i-ai dat să mănânce bine. Numai muşchi din ăla de vită, de calitate. Lasă. ştiu eu ce-i dădeai tu lui Ianis să mănânce".

Afla mai multe despre: rapidsteauapompiliu stoicaianis stoicaiulian miucupa romanieifcsb 

viewscnt
Articole similare