Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un câine şi-a luat biletul pentru derby, singur! Imaginea zilei oferită de un alt fel de suporter!

VIDEO | Un câine şi-a luat biletul pentru derby, singur! Imaginea zilei oferită de un alt fel de suporter!

Fotbal intern

Comentarii

Dinamo şi-a făcut încălzirea cu FCSB pentru debutul în Liga Campionilor. Este vorba despre echipa sub 19 ani, care va juca, miercuri, cu Lokomotiva Zagreb, în primul tur din UEFA Youth League.

10 ani au trecut de la ultimul meci jucat de Dinamo în Liga Campionilor. În 2007, pierdea în turul al treilea preliminar în faţa lui Lazio. Ce nu a reuşit echipa mare, reuşesc acum puştii sub 19 ani, care debutează săptămâna viitoare în UEFA Youth League, împotriva croaţilor de la Lokomotiva Zagreb. Până atunci, au avut derby în campionat, cu rivalii de la FCSB. S-a terminat la egalitate, 1-1. La meci au asistat şi Miriuţă, Mutu şi Dănciulescu. 

Asta a fost o repetiţie pentru Chamoions League. De când suntem mici ne motivăm să jucăm cu Steaua, aşa suntem crescuţi, să jucăm cu Steaua şi să-i batem, a declarat Giani Creţu la Telekom Sport.

Puştii au avut zi lungă: după meci, s-au dus să vândă bilete la adevaratul derby. Prin reciprocitate, 8.500 de bilete le-au revenit dinamoviştilor. Nu a fost înghesuială la case, dar un suporter a oferit imaginea zilei.

Afla mai multe despre: dinamofcsbbileteliga campioniloruefa youth league 

viewscnt
Articole similare