Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un nou moment istoric în NBA! Lonzo Ball a devenit cel mai tânăr baschetablist care reuşeşte un triple-double

VIDEO | Un nou moment istoric în NBA! Lonzo Ball a devenit cel mai tânăr baschetablist care reuşeşte un triple-doublegalerie foto

NBA

Comentarii

Deşi echipa sa a suferit o nouă înfrângere, Lonzo Ball are motive de bucurie. Rookie-ul celor de la LA Lakers a devenit cel mai tânăr baschetablist din istoria competiţiei care bifează un triple-double, la vârsta de 20 de ani şi 15 zile. S-a întâmplat în eşecul 90-98 de la Milwaukee Bucks.

Lonzo Ball a încheiat partida cu 19 puncte, 12 recuperări şi 13 assist-uri, adăugându-şi totodată 3 intercepţii şi 4 capace. Nu a fost suficient însă pentru Lakers, care a pierdut cel de-al treilea meci consecutiv. 

Recordul îi aparţinea lui LeBron James şi fusese stabilit în 2005. rezultate baschet

Ball a fost a doua opţiune în draftul NBA din această vară, după Markelle Fultz, selectat de 76ers. Zo provine dintr-o familie de baschetbalişti, ceilalţi doi fraţi ai săi făcând parte din echipele UCLA. 

Tot aseară, favoritele au obţinut victorii pe linie. Golden State a marcat 135 de puncte cu 76 ers, în timp ce Cleveland a trecut cu 111 la 104 de Dallas Mavericks. Scorul serii a fost produs în San Antonio, unde Spurs au spulberat-o pe Chicago: 133-94!

Afla mai multe despre: lonzo ballla lakersbaschetnba 

viewscnt
Articole similare