Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Unde e Drăguşin? Micky van de Ven, trei gafe inexplicabile în Newcastle - Tottenham. Olandezul, la cel mai slab meci de la transferul în Anglia

VIDEO | Unde e Drăguşin? Micky van de Ven, trei gafe inexplicabile în Newcastle - Tottenham. Olandezul, la cel mai slab meci de la transferul în Anglia

Premier League

Comentarii

Newcastle are parte de o repriză senzaţională în faţa celor de la Tottenham, în duelul din etapa a 32-a din Premier League.

"Coţofenele" au lovit de două ori în prima repriză a partidei cu Tottenham Hotspur. Alexander Isak şi Anthony Gordon au marcat pentru Newcastle, iar Tottenham îşi poate pierde avansul creat în faţa celor de la Aston Villa.

Un principal vinovat pentru încasarea celor două goluri este Micky Van de Ven, concurent al lui Radu Drăguşin pentru unul dintre cele două posturi de fundaş central, în formula de start a lui Ange Postecoglou, la Tottenham.

Tehnicianul australian a mizat pentru fundaşul olandez transferat în vara trecuta pentru suma de 40.000.000 de euro, de la Wolfsburg. Radu Drăguşin a jucat în partida cu Fulham, partidă pe care Micky Van de Ven a ratat-o, din cauza unei accidentări. 

Van de Ven a încasat un cartonaş galben la mijlocul primului act, iar apoi au urmat gafele care au dus la încasarea celor două goluri, în poarta lui Vicario. 

UPDATE | Van de Ven este direct responsabil şi pentru încasarea golului de 3-0!

Neerlandezul îl scapă pe Isak, care aleargă spre poarta lui Vicario şi îl execută cu mare fineţe pe goalkeeperul italian.

VIDEO | Gafele lui Micky Van de Ven din meciul cu Newcastle

 

 

 

Afla mai multe despre: micky van de ventottenhamradu dragusinnewcastlepremier league 

viewscnt
Articole similare