Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Urmează staţia Campionilor. Ionela Lehaci şi Marius Cozmiuc, vizită în lumea magică a copilăriei: ”O să ţin minte toată viaţa”

VIDEO | Urmează staţia Campionilor. Ionela Lehaci şi Marius Cozmiuc, vizită în lumea magică a copilăriei: ”O să ţin minte toată viaţa”

Special

Comentarii

Ionela Lehaci şi Marius Cozmiuc, ambii medaliati anul acesta cu aur respectiv argint la Campionatul Mondial de canotaj, au vizitat o casă specială. Ce surpriza au avut puteţi vedea în materialul video de mai jos.

Echipa Telekom Sport le-a pregatit o surpriza sotilor Cozmiuc. Am dat timpul inapoi si i-am dus pe Ionela si pe Marius in lumea perfecta si magica a copilariei. Cel mai incantat a fost Marius, care si-a indeplinit la maturitate un vis mai vechi. 

Am primit un trenuleţ în copilărie. Nu a fost electric, era doar din piese LEGO. M-am bucurat chiar şi-aşa, mi-a plăcut foarte mult. Dar ce a realizat aici domnul Radu este impresionant. N-am mai văzut aşa ceva”, a spus Marius Cozmiuc.

Am rămas uimită. Este cu totul inedit. Aici este o întreagă fabrică de trenuleţe. O întreagă poveste. Mă bucur că am avut ocazia să văd ceva de genul ăsta. O voi ţine minte toată viaţa”, a declarat şi Ionela Lehaci.

Afla mai multe despre: reportajlehacicozmiuczoom sport 

viewscnt
Articole similare