Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Valencia a pierdut pe terenul ultimei clasate din La Liga. Fază de povestit! Gabi Paulista, două galbene în 10 secunde!

VIDEO | Valencia a pierdut pe terenul ultimei clasate din La Liga. Fază de povestit! Gabi Paulista, două galbene în 10 secunde!

La Liga

Comentarii

Surpriza etapei din Spania a venit de la ultima clasată. Las Palmas a învins-o pe Valencia.

Valencia nu a profitat de remiza lui Atletico Madrid ca să urce pe locul doi în La Liga. Liliecii nu au reuşit să câştige nici măcar un punct în prima etapă din retur. Au fost învinşi de ultima clasată, Las Palmas, deşi au deschis scorul. 
 
Valencia putea rezolva în mare parte meciul după numai un sfert de oră, dar Santi Mina a nimerit bara. Insularii au avut o revenire spectaculoasă, deşi etapa trecută au fost umiliţi, cu 6-0, de Girona. Au egalat la următorul atac. 
 
Golul victoriei a venit în urma unei lovituri de la 11 metri, intens contestate de Paulista. Brazilianul a primit două galbene în doar 10 secunde şi nu a mai fost pe teren la reuşita lui Las Palmas. Valencia a pierdut cu 2-1, iar pe final de meci a rămas şi fără al doilea fundaş central, eliminat tot pentru două galbene. Etapa viitoare, liliecii vor juca acasă contra lui Real Madrid. 

GESTUL LUI PAULISTA

Afla mai multe despre: las palmasvalenciala ligaspania 

viewscnt
Articole similare