Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Veste excelentă pentru tenisul românesc. Adrian Ungur revine pe teren, dar din postura de antrenor

VIDEO | Veste excelentă pentru tenisul românesc. Adrian Ungur revine pe teren, dar din postura de antrenor

Tenis

Comentarii

La mai puţin de jumătate de an de când şi-a anunţat retragerea din tenisul de performanţă, Adrian Ungur revine la antrenamente. De data aceasta misiunea fostului tenisman este mai dificilă, pentru că va juca un rol extrem de important în pregătirea viitorilor sportivi de performanţă.

De la începutul anului, Adi Ungur împreună cu soţia sa, Liana, fiica regretatului Ilie Balaci, formează un cuplu şi pe terenul de tenis. În prezent antrenorul Ungur are în pregătire mai mulţi sportivi, de la care are aşteptări mai mari decât au fost realizările lui ca jucător. Cea mai bună clasare a fost pe locul 79 ATP. 

”Cochetez cu meseria de antrenor, ajut, sunt asistentul soţiei, dar pe viitor chiar mi-ar plăcea s-o practic. E singurul lucru pe care ştiu să-l fac, să joc tenis. Şi sper să şi ştiu să învăţ pe altcineva să joace tenis”, a declarat Adrian Ungur. 

În prezent Adi Ungur are la pregătire mai mulţi spotivi, printre care şi Miriam Bulgaru. Tânăra de 21 de ani a câştigat deja câteva turnee ITF şi vrea ca în 2019 să ajungă în primele 200 de jucătoare ale lumii. Miriam vede colaborarea cu soţii Ungur ca pe o adevărată mană cerească, chiar dacă pentru noul ei antrenor lucrurile merg extrem de greu.

”Pot să zic că nu e aşa indulgent, şi mai ales cu Adi care are talent şi a avut când a jucat, incredibil, parcă se transmite imediat. Am progresat, am avut turnee bune la începutul anului şi sper să meargă bine în continuare. Vreau să am continuitate şi dacă asta se va întâmpla, eu zic că pot să avansez destul de ok în clasament. Acum sunt locul 480, îmi doresc în jurul a 200 dacă se poate”, a declarat Miriam Bulgaru. 

În cei 15 ani petrecuţi în tenisul de performanţă Ungur a înţeles exact cum trebuie să fie un anrtenor pentru a scoate maximum de la elevul său. 

”Nu prea am avut parte de severitate. Poate de asta nici nu am ajuns mai sus. Fără severitate, fără conştiinciozitate nu ai cum să ai rezultate în ziua de azi.  Cred că voi fi destul de sever, pentru că ştiu că fără disciplină şi fără muncă nu ai cum să obţii rezultate”, a concluzionat Ungur.

Afla mai multe despre: adrian unguratptenis 

viewscnt
Articole similare