Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie istorică pentru italieni. AS Roma a umilit-o pe Chelsea şi a urcat pe primul loc în grupa C

VIDEO | Victorie istorică pentru italieni. AS Roma a umilit-o pe Chelsea şi a urcat pe primul loc în grupa Cgalerie foto
Comentarii

AS Roma a câştigat la scor cu Chelsea, pe teren propriu, 3-0. Meciul a fost transmis în direct de Telekom Sport 2.

Italienii au început în forţă. El Shaarawy a deschis scorul în minutul 1, printr-un şut senzaţional. Până la pauză, Roma s-a desprins. Acelaşi El Shaarawy a plasat perfect balonul, lansat în adâncime (36).

Chelsea a ratat câteva ocazii bune şi coşmarul pentru englezi a continuat. Perotti a punctat şi el (63) şi a stabilit un scor umilitor pentru echipa lui Conte.

După 4 etape, Roma e pe primul loc în grupa C, cu 8 puncte. Chelsea e pe 2, cu 7.

CLICK pentru VIDEO

Echipele:

  • AS Roma: Alisson - Florenzi, Fazio, Jesus, Kolarov - Nainggolan, De Rossi, Strootman - El Shaarawy, Džeko, Perotti
  • Chelsea: Courtois - Rudiger, David Luiz, Cahill - Azpilicueta, Fàbregas, Bakayoko, Marcos Alonso - Pedro, Morata, Hazard



Marţi se va disputa derby-ul Grupei C. Chelsea va face deplasarea la Roma în încercarea de a-şi apăra prima poziţie în clasamentul Grupei C din Liga Campionilor.

Cele două echipe au înregistrat victorii pe linie în ultimele trei partide. Partida tur din cadrul Grupei C a Ligii Campionilor, dintre cele două combatante s-a încheiat indecis, scor 3-3.

LIVE VIDEO | AS Roma - Chelsea - Echipele probabile

Roma: Alisson; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; Pellegrini, De Rossi, Strootman; Nainggolan, Džeko, Perotti
Absenti: Karsdorp, Bruno Peres, Schick
Incerti: Defrel, Manolas

Chelsea: Courtois; Rüdiger, Cahill, David Luiz; Azpilicueta, Bakayoko, Fábregas, Alonso; Hazard, Pedro; Morata
Absent: Moses
Incert: Kanté

De la Roma vor lipsi Rick Karsdorp (accidentat la genunchi) şi Konstantinos Manolas (accidentat la coapsă), în timp ce din echipa englezilor nu vor face parte N'Golo Kante (accidentat la coapsă) şi Victor Moses (ruptură musculară), de altfel Emerson (AS Roma) este incert.

Întrebat fiind dacă N'Golo Kante va juca la meciul cu Roma, Antonio Conte, antrenorul celor de la Chelsea a răspuns: ”Sper. Dacă va fi pregătit. Sunt conştient că este foarte important pentru echipă. Sper să-l am apt pentru acest meci, dar prefer să nu-mi asum riscuri. Dacă va fi pregătit, va juca”.

AS Roma va primi vizita englezilor de la Chelsea, mâine, de la ora 21:45, în etapa patru a Grupei C. Partida va fi LIVE pe Telekom Sport 2, iar cele mai tari faze VIDEO sunt disponibile, în timp real, pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: as roma - chelsealiga campionilorchampions league,  

viewscnt
Articole similare