Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie la scor pentru Laurenţiu Reghecampf în prima etapă din Emirate

VIDEO | Victorie la scor pentru Laurenţiu Reghecampf în prima etapă din Emirate

Stranieri

Comentarii

Al Wahda, formaţia pregătită de Laurenţiu Reghecampf a debutat cu o victorie categorică în noul sezon din prima ligă din Emirate. Deşi a evoluat în inferioritate numerică în repriza secundă, Wahda s-a impus cu 6-2 în partida cu Ittihad şi este primul lider al sezonului.

Formaţia lui Reghecampf a spulberat-o pe Ittihad Kalba, echipă la care Florentin Matei a fost titular. Ahmed a deschis scorul pentru Al Wahda în minutul 8, dar Alblooshi a egalat după numai 5 minute pentru oaspeţi.

Până la pauză, sud-coreeanul Rim Chang Woo a adus-o pe Wahda în avantaj, iar imediat după reluarea partidei, Al Kamali a făcut 3-1. Oaspeţii s-au apropiat din nou prin reuşita lui Albloushi, iar Reghecampf a avut emoţii mari, pentru că la 3-2 formaţia sa a rămas în 10 oameni.

Autogolul lui Alhammadi din minutul 71 a adus-o pe Wahda din nou la două goluri diferenţă, iar pe final, Alghassani şi Tagliabue au închis tabela la 6-2 pentru Al Wahda.

Echipa românului este primul lider din Emirate, chiar dacă şi marea rivală Al Ain, dar şi Al Jazira au debutat cu victorii în noul sezon. În schimb, Shabab Al Ahli, fosta formaţie a lui Olăroiu a pierdut cu 4-5 în prima rundă. 

Pentru Reghecampf, victoria de sâmbătă vine la nici o săptămână după ce românul a cucerit al treilea său trofeu în Golf. Al Wahda a câştigat Supercupa Emiratelor Arabe Unite, după ce a învins-o săptămâna trecută pe Al Ain, scor 4-3, la loviturile de departajare.

Rezumat Al Wahda - Ittihad Kalba 6-2

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampfal wahda 

viewscnt
Articole similare