Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Visul frumos s-a terminat. Siria, eliminată în penultimul tur al preliminariilor pentru Mondialul din 2018 după un meci dramatic

VIDEO | Visul frumos s-a terminat. Siria, eliminată în penultimul tur al preliminariilor pentru Mondialul din 2018 după un meci dramaticgalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

După calificarea Islandei, Cupa Mondială a fost aproape de a avea o altă prezenţă inedită în grupe. Siria a fost eliminată de Australia în penultimul tur al preliminariilor din Asia, după prelungiri.

După 1-1 în tur, Australia şi Siria s-au întâlnit la Sydney în faţa a peste 42.000 de spectatori. Deşi oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 6, australienii au avut timp să întoarcă rezultatul prin veteranul Tim Cahill. Ajuns la 37 de ani, atacantul lui Melbourne City a egalat rapid. Meciul a intrat în prelungiri, iar sirienii au rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Al Mawas.

Cahill a mai marcat o dată, iar cu această "dublă" a ajuns la 50 de goluri marcate în 101 meciuri jucate pentru Australia. Totuşi, Siria putea da lovitura chiar în minutul 120+2, însă şutul trimis de marcatorul golului, Al Soma, a lovit bara porţii lui Ryan. 

S-a terminat 2-1 pentru Australia, care acum aşteaptă să-şi afle adversara din ultimul tur al preliminariilor. Acolo va întâlni ocupanta locului patru din grupa de calificare din America de Nord şi Centrală. Însă, înaintea ultimei etape trei echipe se luptă pentru calificarea directă, dar şi pentru prezenţa la baraj.

Programul ultimei etape din zona CONCACAF:
Honduras - Mexic

Panama - Costa Rica

Trinidad Tobago - SUA

Afla mai multe despre: tim cahillaustraliasiriacampionatul mondialasiacupa mondialaislanda 

viewscnt
Articole similare