Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Zeii au fost de partea lor! Olympiacos se apără eroic cu Barcelona şi produce surpriza serii în Liga Campionilor

VIDEO | Zeii au fost de partea lor! Olympiacos se apără eroic cu Barcelona şi produce surpriza serii în Liga Campionilor
Comentarii

Barcelona a atacat cu toate forţele la Pireu, dar Olympiacos a făcut un meci mare şi, cu ceva noroc, a reuşit să obţină un punct nesperat.

Primiţi într-o atmosferă de zile mari, catalanii au avut o seară de coşmar în Grecia! Fotbaliştii lui Olympiacos s-au apărat perfect şi au reuşit să termine la egalitate, scor 0-0, confruntarea cu Barcelona.

  • În urma acestui rezultat, Barcelona face 10 puncte şi rămâne pe prima poziţie în grupă, în timp ce Olympiacos bifează primul punct, după trei meciuri consecutive în care se recunoscuse învinsă.

Cea mai bună şansă a primei reprize îl are în prim-plan pe Messi, dar şutul argentinianului e scos fantastic de Proto. În minutul 63, acelaşi Messi ratează incredibil şutul după o fază bună realizată de Luis Suarez, dar cea mai mare ratare din partea secundă îi aparţine atacantului uruguaian, care nimereşte doar bara în minutul 80, cu un lob frumos.

Tot Leo Messi putea să dea lovitura în prelungiri, dar goalkeeperul Proto a fost în zi mare şi a reuşit s-o salveze pe Olympiacos.

Afla mai multe despre: liga campionilorchampions leaguemessibarcelonaolympiakos,  

viewscnt
Articole similare