Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Zi nebună în Serie A. Goluri spectaculoase în meciurile de duminică. Toate rezumatele sunt AICI

VIDEO | Zi nebună în Serie A. Goluri spectaculoase în meciurile de duminică. Toate rezumatele sunt AICI

Serie A

Comentarii

Milan a căzut pe trei în Serie A după ce a remizat fără goluri în derby-ul cu Juventus. Leao a ratat prima şansă a meciului. Şutul său a fost respins de Szczesny.

Replica "Bătrânei Doamne" a venit din partea lui Dybala. Argentinianul a şutat puţin alături. Ultima şansă a venit de la Theo Hernandez. Fundaşul francez a făcut o cursă în stilu-i personal, dar execuţia sa nu l-a surprins pe portarul lui Juve. S-a terminat 0-0, rezultat care o coboară pe Milan pe a treia treaptă a podiumului, în timp ce Juventus rămâne pe cinci.

Napoli a câştigat clar meciul cu Salernitana. Juan Jesus a deschis scorul, cu primul său gol în tricoul gazdelor. Bonazzoli a egalat pentru echipa vizitatoare, dar trupa lui Spaletti a intrat în avantaj la cabine. Mertens a marcat din penalty în prelungiri şi a ajuns la 27 de echipe de Serie A în poarta cărora a punctat. În repriza secundă a înscris şi celălalt fundaş central al lui Napoli, Rahmani. Insigne a închis tabela din penalty şi a bifat un record onorant: l-a egalat pe Maradona la numărul de goluri înscrise pentru club, 115.

A fost festival de goluri şi pe Stadio Carlo Castelani la Empoli - Roma. Trupa lui Mourinho a avut o prima repriză de vis în care a punctat de 4 ori în doar 14 minute. Tammy Abraham a deschis scorul cu a noua sa reuşită în acest sezon. Acelaşi atacant englez a dus scorul la 2-0 şi a ajuns la 17 reuşite în ultimele 30 de meciuri pentru Roma.

Sergio Oliveira a punctat în a doua etapă consecutiv pentru echipa lui Mourinho. Tabela arăta la pauză un neverosimil 4-0, după ce a punctat şi Zaniolo. Gazdele au revenit, dar nu a reuşit minunea. Pinamonti şi albanzeul Bajrami au marcat, dar Empoli a ajuns la 3 înfrângeri consecutive pe teren propriu.

Cu Răzvan Marin integralist, Cagliari a obţinut o remiză cu Fiorentina, deşi a jucat în superioritate aproape o jumătate de oră.
Biraghi a ratat un penalty pentru Fiorentina în primele minute. Cagliari şi-a revenit şi a avut două ocazii mari în prima repriză. Joao Pedro a nimerit bara. În prelungiri, Răzvan Marin a executat impecabil o lovitură liberă, iar Milenkovic a fost aproape de autogol.

Golurile au venit după pauză. Joao Pedro a dus-o pe Cagliari în avantaj. Fiorentina a rămas în zece jucători, după eliminarea lui Odriozola, dar echipa lui Răzvan Marin nu a ştiut să profite. Marcatorul golului a ratat o lovitură de la 11 metri. Fiorentina s-a răzbunat imediat şi a restabilit egalitatea, prin Sottil.

Radu Drăguşin a rămas pe banca de rezerve la revenirea lui Giampaolo pe banca Sampdoriei. Spezia s-a impus în derby după reuşita lui Verde, din partea a doua.

Torino a scăpat printre degete o victorie cu Sassuolo. A condus cu 1-0, după reuşita lui Sanabria şi a controlat cu autoritate meciul şi a mai avut alte trei ocazii mari, lovind de fiecare dată bara. În final, Sassuolo a dat lovitura. Puştiul Raspadori a punctat pentru a şaptea oară în acest campionat şi a salvat punctul.

Afla mai multe despre: italia 

viewscnt
Articole similare